april
22

april

de gehele dag

3e ronde Holland Top Jeugd Toernooi

In de volgende sporthallen

-Topsportcentrum te Almere

-Sporthal de Opgang te Zwaag

-Sporthal te Huizen

26

april

van 18:00 tot 20:00 uur

Stoffer en Blik toernooi voor CMV leden

Op donderdag 26 april wordt het Stoffer en Blik toernooi gehouden, voor alle cmv leden en hun ouders, als afsluiting van het seizoen!

mei
20

mei

van 11:00 tot 14:30 uur

Pré Huisweid Festival 2018

Op zondagmiddag 20 mei is er voor de tweede keer het Pré-Huisweidfestival, een rolstoelvriendelijk festival voor mensen met en zonder een beperking. Entree is gratis.

Inloop is vanaf 10.30 uur en het festival duurt van 11.00 tot 14.30 uur aan de Huisweid 9 te Warmenhuizen. Er is een loterij, straattheater en meer. De opbrengt van het Huisweidfestival gaat ten bate van cystic fibrosis en fibreuze dysplasie. Ook is er aangepast geluidsniveau en invalidetoiletten. Entree is gratis. Consumpties betaal je met muntjes welke € 2,40 per stuk kosten. Voor aanmelden en meer informatie, ga naar www.huisweidfestival.nl.

20

mei

van 14:00 tot 23:59 uur

Huisweidfestival

Het Huisweidfestival is een gratis festival die in 2018 voor de achtste keer georganiseerd wordt door Stichting Vrienden Voor Een Ander welke goede doelen financieel ondersteunt. Dit jaar zal het festival zich wederom op meerdere podia afspelen. Live muziek, dans, theater, eten en drinken. Bijzonder is dat alle acts en artiesten wederom belangeloos op het festival zullen optreden.

kijk voor alle info op:

http://huisweidfestival.nl/

26

mei

de gehele dag

Buitentoernooi bij Keistad

Op 26 mei wordt in Amersfoort een super buitentoernooi gehouden voor de jeugd, leuk om het seizoen af te sluiten met je team.

juni
30

juni

30 jun t/m 1 jul