Dinto nieuws

15 berichten gevonden

Dinto verder na bekerwinst op promotieklasser SVU

20-11-2017 Amstelveen:  De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben tegen het eerste team van de studentenvereniging SVU een goede overwinning behaald in de tweede ronde van de bekercompetitie: 1-3.
De thuisploeg overklaste aanvankelijk de Warmenhuizer derde divisionist doordat er vol overgave en risico…

Heren 2 sluit seizoen af met klinkende overwinning

22-04-2017 WARMENHUIZEN – Met een klinkende overwinning op de uiteindelijke kampioen hebben de volleyballers van Dinto 2 het seizoen passend afgesloten. De ploeg van coach Nikolajev Ligthart won met 3-1 van het Amstelveense SVU.
Door dit resultaat eindigden beiden ploegen met evenveel punten in de…

De Nijs/Dinto doet ondanks verlies toch goede zaken in Amstelveen, dames 2 verliest in Edam

06-02-2017 AMSTELVEEN - De Nijs/Dinto heeft goede zaken gedaan voor het klassement. De ploeg pakte door het nipte 3-2 verlies twee punten tegen kampioenskandidaat SVU. Dinto dames 2 pakte ook twee punten, maar voor hen waren de druiven zuur, daar ze een 0-2 voorsprong in Edam weggaven en uiteindelijk de zege…

Volleybal spektakel in Amstelveen tussen SVU H1 en Dinto H2

28-11-2016 AMSTELVEEN - De strijd om de koppositie in de promotieklasse tussen SVU en de volleyballers van Dinto 2 was een spektakel. Na twee uur topvolleybal won Dinto met 2-3 en staat nu bovenaan de ranglijst.
Volgens stopperloper Sander van den Berg was het SVU er alles aan gelegen om de Warmenhuizer…

Dames 1 terug in top 5 derde divisie

10-03-2014 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn weer opgeklommen naar de top vijf van de derde divisie. De ploeg van trainer/coach Geco Verblaauw had totaal geen moeite met Amstelveen en won gedecideerd met 4-0.

Verblaauw had een vrij kleine selectie tot zijn beschikking, maar dat was…

Bejo/Dinto verslaat Amstelveen met 4-0

16-11-2013 AMSTELVEEN – Door een klinkende 4-0 overwinning op de vrouwen van Amstelveen heeft Bejo/Dinto de vierde positie bereikt in de derde divisie.

Geco Verblaauw begon met de vijftienjarige Amber Jongejan in de basis. De spelverdeelster liet een prima indruk achter volgens de coach van Dinto. “Ze…

Dinto hoofdmachten kunnen geen potten breken

11-03-2013 WARMENHUIZEN- De volleybalhoofdmachten van Dinto hebben tegen de koplopers in de regiodivisie geen potten kunnen breken. De mannen van De Nijs/Dinto konden drie sets tegen VC Allvo aardig meekomen, maar bleven uiteindelijk met legen handen achter:0-4. De vrouwenformatie van Bejo/Dinto wist het…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-volgende