Dinto nieuws

7 berichten gevonden

Halve finale beker Bejo/Dinto Ds 1 - NVC Ds 1

07-03-2018 Op zaterdag 31 maart speelt Dames 1 in de halve bekerfinale tegen NVC Dames 1 uit Nieuwegein. NVC speelt net als Dinto in de derde divisie. De wedstrijd begint om 16.00 uur en de Dintovrouwen rekenen op veel supporters!

Heroïsch duel tussen Dinto dames en koploper Armixtos

30-01-2017 WARMENHUIZEN - In een heroïsch duel hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de koploper in de derde divisie verslagen. De sensationele overwinning op Armixtos was pas na ruim twee uur met 3-2 in het voordeel van de thuisploeg beslist.
De voortekenen waren op voorhand niet gunstig voor Dinto. Bij…

Bejo/Dinto D1 - Abcoude D1

16-01-2017 WARMENHUIZEN - De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn op een overtuigende wijze de tweede competitiehelft gestart. Was Abcoude in eigen huis nog te sterk, nu liet de thuisploeg geen spaan heel van de geroutineerde formatie en zegevierde met klinkende cijfers:4-0.
Doordat de vaste libero Pernilla…

Twee belangrijke punten voor de dames van Bejo/Dinto

03-10-2016 ABCOUDE - De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben door een 3-2 nederlaag tegen Abcoude twee belangrijke punten aan het totaal toegevoegd.

Volgens de coach Ingrid Poel had er nog meer ingezeten. ”We hebben heel goed gespeeld. We kwamen op een 1-2 voorsprong maar konden het matchpoint helaas…

Bejo/Dinto Ds1 - Madjoe Ds2

11-04-2016 WARMENHUIZEN - De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben in een wisselvallig duel de reserves van Madjoe op de knieën  gedwongen:3-2.
Voor Madjoe stond er veel op het spel, daar zij nog hevig strijden om degradatiewedstrijden te ontlopen. De Enkhuizer opponent startte agressief.  Met…

Zaanstad Ds3 - Bejo/Dinto Ds1

12-03-2016 ZAANDAM - De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben de hoop op promotie levend gehouden. De ploeg kon alle punten in de wedstrijd tegen Zaanstad naar Warmenhuizen meenemen:0-4.

Dinto startte voortvarend. Door goede services van Amber Jongejan en fraaie smashes van Renske Meijer en Lynn Delver…

Jonas D1 - Bejo/Dinto D1

08-02-2016 HEEMSKERK - In een eenzijdige wedstrijd hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto hun meerdere moeten erkennen in koploper Jonas. De ploeg van coach Geco Verblaauw is door de kansloze 4-0 nederlaag de aansluiting met de titelkandidaat kwijtgeraakt.

Dinto startte nerveus. Ondanks de goede…