Dinto nieuws

115 berichten gevonden

Eerste nederlaag voor Bejo/Dinto

17-12-2007 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn in hun tiende duel tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. Stam/Sovoco uit Soest kwam in eigen huis veel beter uit de startblokken en zegevierde na een bittere strijd uiteindelijk met 3-2.

Coach Rick Breeuwer zag zijn ploeg…

US niet opgewassen tegen degelijk spelend Bejo/Dinto

10-12-2007 WARMENHUIZEN – Het gaat nog altijd crescendo met de volleybalsters van Bejo/Dinto. Het Amsterdamse US kon vier sets lang aardig weerwerk bieden, maar was in de slotfase van de sets telkens niet opgewassen tegen de degelijk spelende formatie van Rick Breeuwer: 4-0.

De eerste set ging met de…

Bejo/Dinto weet ook promovendus Nivo van zich af te houden

03-12-2007 HOORN – Het is inmiddels glashelder dat de volleybalsters van Bejo/Dinto zich flinke kampioenskansen in de regiodivisie mogen toedichten. Ook promovendus Nivo, dat in eigen huis lastig te bestrijden is, kon de al acht duels ongeslagen ploeg van Rick Breeuwer slechts één setje afsnoepen.

In…

Zaanstad 3 houdt Bejo/Dinto niet van zege af: 4-0

19-11-2007 WARMENHUIZEN – Ook het vooraf zeer gevaarlijk geachte Zaanstad 3 kon de volleybalsters van Bejo/Dinto niet van een zege afhouden. De trotse koploper liet de gehele wedstrijd de nummer drie van de ranglijst alle hoeken van het veld zien: 4-0.

Twee indrukwekkende servicebeurten van Simone van…

Bejo/Dinto ranselt Martinus 3 de Doorbraak uit, 4-0

15-11-2007                    

Bejo/Dinto oppermachtig tegen Martinus 3

12-11-2007 WARMENHUIZEN – Tegen het Amstelveense Martinus 3 hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto met gemak de ongeslagen status behouden. Het gehele duel was de formatie van Rick Breeuwer op alle fronten oppermachtig:
4-0.
De thuisploeg kende een bliksemstart. Na via een fraaie flankaanval van…

Weer volle winst voor Bejo/Dinto

05-11-2007 ZAANDAM – Met speels gemak hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de volle winst behaald tegen Zaanstad 2. De ploeg van Rick Breeuwer  nestelde zich met degelijk spel aan de kop van de regiodivisie:0-4.

Dinto startte nog wat onwennig en rommelig, maar boog de opgelopen achterstand…

bericht 36 t/m 42
vorige-4-5-6-7-8-volgende