Dinto nieuws

4 berichten gevonden

Bejo/Dinto doet goede zaken voor het klassement

12-02-2018 Warmenhuizen-  De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben goede zaken gedaan voor het klassement. Door een 3-1 overwinning op het Oostzaanse Compaen pakte de ploeg vier punten. Vives ging opmerkelijk genoeg onderuit tegen Simokos en daardoor is de Warmenhuizer formatie tot op vijf punten…

Klinkende overwinning voor Bejo/Dinto in Oostzaan

06-11-2017 Oostzaan Met een klinkende 0-4 overwinning op het altijd lastige Compaen heeft Bejo/Dinto de derde plaats bereikt in de derde divisie.
Compaen had het de koploper Jonas flink lastig gemaakt en deze kracht bleek direct in de eerste set:9-9. Misha Nannes sloeg met haar opslag het eerste…

De Nijs/Dinto H1 - Compaen

21-12-2015 OOSTZAAN - De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben tegen de koploper Compaen de huid duur verkocht. In een hoogstaand duel vocht de ploeg van Cees Bloothooft voor elk punt en kreeg met de winst van de vierde set uiteindelijk de beloning:3-1.

Centrumspeler Nico van der Gragt was uitermate…

Dinto heren2 - Compaen heren1

14-11-2015 WARMENHUIZEN - De volleyballers van Dinto 2 zijn er niet in geslaagd de koploper Compaen de eerste nederlaag toe te dienen. De thuisploeg wist alleen de derde set van de Oostzaners afhandig te maken:1-3.
”We hebben zeker niet verkeerd gespeeld”, vond stopper-loper Pim van der Aa. ”We konden…