Dinto nieuws

5 berichten gevonden

Belangrijke informatieavond voor coaches

13-10-2018 I.s.m. de Nevobo is het Dinto gelukt om een avond vast teleggen waarbij handreikingen en inspiratie wordt gegeven om de rol als coach zo goed mogelijk uit te voeren.
Onderwerpen hoe geef ik structuur aan een groep spelers en wat voor afspraken maak je. Hoe stimuleer het team en welke aandacht is…

Vanavond in het Dorpshuis info avond voor ouders/verzorgers CMV leden

09-09-2016 Hallo ouders van de CMV-jeugd,
 
Het nieuwe volleybalseizoen is weer begonnen en gezien het enthousiasme van de kinderen, hebben zij er weer zin in. Wij hebben er natuurlijk ook weer zin in !!
 
Voor de start van de competitie wil de Jeugdcommissie zich graag aan u…

Informatieavond voor ouders civo leden

14-10-2006 Woensdag 11 oktober werd er in de kantine van de Doorbraak voor de 2e maal een infoavond gehouden voor de ouders van onze jongste jeugdleden. Jammer genoeg was de belangstelling, net als vorig jaar minimaal. Van onze meer dan 50 leden hadden ± 8 ouders de moeite genomen om naar de sporthal te komen.…

Informatieavond voor ouders van Jeugdleden.

05-10-2006 Voor de ouders van de jeugdleden van Dinto en overige belangstellenden wordt er een informatie-avond georganiseerd op woensdag, 11 oktober a.s. van 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur in de kantine van sporthal De Doorbraak.
Deze avond wordt er informatie gegeven over: wie en wat is Dinto, er…

Informatieavond

23-09-2005 Op donderdag 29 september organiseert de werkgroep van OOG (ouders graag gezien) een infoavond voor ouders en overige belangstellenden. Deze avond gaat speciaal over het mini/civo dus de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.
De avond begint om 20.00 uur in de kantine van Sporthal de…