Dinto nieuws

51 berichten gevonden

Dinto vrouwen verslaan Dio- Oosterwolde

15-02-2010 Door de overwinning op het team van Bank Bercoop Dio/Oosterwolde, is handhaving in de eerste divisie voor Bejo/Dinto weer dichterbij gekomen. De vrouwen wisten de Friezinnen met 3-1 te verslaan.
 
Ondanks het ongewone tijdstip, zondagmiddag 15.30 uur, was het publiek in grote getale…

Klinkende overwinning voor Dinto/de Boemel H2

23-01-2010 SOESTERBERG – Door een klinkende 0-4 overwinning op A.G.A.V.S. hebben de volleyballers van Dinto/de Boemel de tweede plaats in de regiodivisie in handen gekregen.
 
“Dit is ook de plek waar we thuis horen”,vond coach Eric den Boef. “Koploper Huizen is voor ons een maatje te groot,…

Klinkende overwinning voor heren 1

18-01-2010 OLDEBROEK – Door een klinkende overwinning op Blauw Wit hebben de volleyballers van Dinto zich wat veiliger genesteld in de middenmoot van de tweede divisie. De ploeg van Geco Verblaauw was na de verloren eerste set heer en meester: 1-3.

“We werden in het begin helemaal boekiezoek gespeeld.…

Eindelijk overwinning voor volleyballers Dinto 3

17-10-2009 HEEMSKERK – Tegen Odin hebben de volleyballers van Dinto 3 de eerste overwinning behaald:2-3.

“Zowel logaritmisch als qua niveau zit er een stijgende lijn bij ons in”, volgens aanvoerder Nikolajev Ligthart. “Elke wedstrijd hebben we een set meer gepakt. En nu konden we vooral in het begin…

Prima overwinning voor heren 2

10-10-2008 WARMENHUIZEN – De topper tussen de volleyballers van Dinto 2 en De Streek heeft geleid tot een prima overwinning van de thuisploeg: 3-1.

Dinto was in de eerste drie sets oppermachtig. Nikolajev Ligthart speelde veelvuldig succesvol Jurriaan Maij aan op de buitenkant. Nico van der Gragt…

Dames 2 sluit seizoen af met klinkende overwinning

21-04-2008 BOVENKARSPEL – Met een klinkende 0-4 overwinning hebben de volleybalsters van Dinto 2 het seizoen afgesloten. Het jeugdige Simokos maakte meer onnodige fouten en de servicedruk van de Warmenhuizense vrouwen was vele malen groter dan de thuisploeg.

Alle sets gingen de teams lang gelijk op.…

Dames 2 weer aan kop na overwinning op Odin 1

15-03-2008 HEEMSKERK – Door een klinkende overwinning op directe concurrent Odin 1 hebben de volleybalsters van Dinto 2 goede zaken gedaan voor een eventueel kampioenschap in de promotieklasse. De 1-3 zege bracht de Warmenhuizense formatie weer aan kop van de ranglijst.

Odin leek tot vorige week de…

bericht 15 t/m 21
vorige-1-2-3-4-5-volgende