Dinto nieuws

15 berichten gevonden

Winst voor Dinto en Boemel mannen

03-02-2014 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben de laatste strohalm gegrepen voor handhaving in de derde divisie. De ploeg van coach Cees Bloothooft won met 3-2 van de directe concurrent Sovoco uit Soest. De mannen van de Boemel maakten gehakt van Keistad:4-0.

Het is Dinto er alles…

Dintomannen zitten in de hoek waar de klappen vallen

28-10-2013 SOEST – De mannen van De Nijs/Dinto wachten nog steeds op de eerste winstpartij. De ploeg van gelegenheidscoach Geco Verblaauw herstelde zich na een zwakke start uitstekend, maar kon tegen Sovoco net niet een vijfde set uit het vuur slepen: 3-1.

“We zitten in de hoek waar de klappen…

Bejo/Dinto sluit laatste thuiswedstrijd af in stijl

16-04-2012 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben de laatste thuiswedstrijd in stijl afgesloten. Tegen het sterk geachte Sovoco was de ploeg van coach Derk de Saegher na een stroeve start heer en meester:3-1.
“Tegen een lastige tegenstander hebben we netjes gespeeld”, vond de Saegher. “We…

Het zat er ”net niet in” voor Bejo/Dinto

16-01-2012 SOEST – De topper in de eerste divisie tussen de volleybalsters van Sovoco en Bejo/Dinto is door de thuisploeg nipt gewonnen: 3-2.
“Het zat er vandaag net niet in”, was de korte conclusie van coach Derk de Saegher. “We speelden redelijk, maar als je tegen een team in de top zes speelt moet het…

De Nijs/Dinto keihard onderuit in Soest

07-02-2011 SOEST – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben slechte zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap. De ploeg van Geco Verblaauw had nog nooit in de thuishal van Sovoco weten te winnen en ging nu wederom keihard onderuit: 4-0.

“We hadden een lekkere start met een prima pass en mooie…

De Nijs/Dinto wint van ijzersterk Sovoco

18-10-2010 WARMENHUIZEN – Tegen het ijzersterke Sovoco hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto een prachtige overwinning geboekt. De ploeg van coach Geco Verblaauw wist door gedreven spel met 3-1 te zegevieren.

Stopper-loper Joost van den Berg kon terugzien op een prima wedstrijd.”Vorig seizoen…

Domper voor heren 1

25-01-2010 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben totaal onnodig de winst op Sovoco door de vingers laten glippen. De ploeg van Geco Verblaauw verknalde vier wedstrijdpunten en moest na twee uur spelen alsnog met 2-3 capituleren.
 
Diagonaalspeler Charles Bos kon het maar…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-volgende