Topavond bij de Ooievaar

Veel belangstelling bij voorlichtingsavond van Leonie Grossenbagt

Gepubliceerd:

De voorlichtingsavond over voeding welke op 11 november werd gehouden bij de Ooievaar mag een succes genoemd worden. Voor een volle zaal vertelde een zeer enthousiaste Leonie Grossenbagt, orthomoleculair therapeut, de aanwezigen alle in en outs over het belang van gezonde voeding zowel bij het sporten als in het “gewone” leven.

De meeste mensen weten wel dat suiker een van de grootste boosdoeners is, maar als je dan wordt verteld hoeveel suiker overal in zit slaat de schrik je letterlijk om het hart. Door middel van een powerpoint presentatie werd duidelijk gemaakt hoe het zit met goede en foute vetten en heel belangrijk, afwisseling in het eetpatroon. 

Ook de aanwezige dames 1 selectie en spelers (sters) van andere teams durven waarschijnlijk geen sportdrankje meer te drinken nu zij weten hoe slecht dat is. We moeten allemaal aan gewoon water en groene thee en dan natuurlijk zonder toegevoegd smaakje! En neem vooral een banaan mee naar training en wedstrijden was een van de adviezen.

Gelukkig gaf Leonie met veel humor te kennen dat zij ook wel eens in “de fout” gaat maar zich toch vooral aan de gezonde way-of-life houdt en zij probeert ook andere mensen te motiveren hun leefstijl aan te passen om zo te proberen allerlei ziektes en kwalen buiten de deur te houden.

Aan het einde van deze zeer interessante avond werd Leonie door voorzitter Niels Goudsblom in de bloemetjes gezet en werden de aanwezigen in de gelegenheid gesteld hun e-mail adres achter te laten, zij krijgen een lijst toegestuurd met overzicht van de behandelde onderwerpen.

Kijk voor alle informatie op  www.nl-voedingscoach.nl