Meiden B 1e op het Holland Top Jeugd Toernooi in Almere

  • Dinto MB 1e bij Holland Top Toernooi
  • Hoera 1e
  • uitreiking van de beker
  • Fleur staat klaar met de schaar
  • een laatste foto met vlecht
  • nu gaat het gebeuren
  • kort koppie

Gepubliceerd:

De B meiden hebben met hun coach een afspraak gemaakt als ze dit jaar een groot toernooi winnen of kampioen worden van Nederland, dan gaat de staart van Bob eraf.
Dat moet dit jaar gebeuren!!!


Aangekomen in Almere is de eerste wedstrijd is tegen Alvoco. Dit moet gewonnen kunnen worden. Alvoco baalt al dat ze Dinto weer tegen komen. 25-11/25-17

De volgende wedstrijd is tegen Spaarnestad,  de tegenstander speelde goed tegen PDK Huizen maar tegen Dinto heeft Spaarnestad geen schijn van kans, de meiden blijven hun eigen spel spelen en winnen met 25-12/25-8.

FINALE!!

De finale is tegen Irene uit Bilthoven, Irene heeft een goed team en is kampioen geworden in de Topklasse B. De eerste set begint slecht voor Dinto, ze laten Irene hun spel spelen en komen niet toe aan hun eigen goede spel. Helaas verloren 17-25.

De 2e Set was compleet het tegenovergestelde, Dinto dicteerde en gaf Irene geen ruimte. Met hele goede services en aanvallend spel werd Irene verslagen in 25-17

Nu even doorzetten, want de staart van Bob moet eraf.  Overtuigend wordt de set binnengehaald, met goed teamspel had Irene geen schijn van kans meer en gaat de 3e set met 15-7 naar Dinto.

Jippie eerste geworden!!!

In de kantine zit Bob er klaar voor,  eerst nog even het haar in een vlecht, daarna mag Fleur gaan knippen, Knip, knip, knip,.......  De vlecht is eraf, deze mag Bob behouden als aandenken.

Terug nog even langs de Mcdonald’s

Selectie Holland Top: Lois, Janthe, Fleur, Melissa, Jente, Lynn, Nilkki, Denise, Linda