Scheidsrechters vaardigheidstrainingen 2018

Gepubliceerd:

 Vanaf 2016 is de Nevobo bezig met de nieuwe opzet VS2. Zoals eind vorig jaar aangekondigd, gaan we dit jaar over naar vaardigheidstrainingen voor scheidsrechters.
Zo leren zij in de praktijk hoe ze moeten handelen en omgaan met bepaalde situaties. De oude VS2 blijft tot 1 augustus nog wel geldig als opleiding voor code V4.

Om de verenigingen te helpen deze vaardigheidstrainingen goed neer te zetten helpt de volleybalacademie 4 verenigingen in elke regio door een opleider en een opzet aan te leveren voor de vaardigheidstrainingen. Hier kunnen de verenigingsexperts die deze vaardigheidstraining in de toekomst willen gaan geven zien hoe dit moet. Het bijwonen van deze door de volleybalacademie georganiseerde scheidsrechtersvaardigheidstraining geeft daarna ook de licentie om het zelf te mogen geven. 

Tijdens deze bijeenkomsten worden er scheidsrechters in de praktijk opgeleid voor de V4 code en worden er dus verenigingsexperts opgeleid om deze training te gaan geven. De bijeenkomsten worden nu geleid door een opleider van de volleybalacademie. Deze bijeenkomsten staan open voor verenigingsexperts van andere verenigingen! 

Hieronder een overzicht van de geplande bijeenkomsten per regio. Let op deze planning zal nog worden aangevuld zodra er meer data bekend zijn. 

Schema Regio West

west  vrij    19-01-2018  Zoetermeer  Zovoc

west  vrij    09-02-2018  Haarlem  Spaarnestad

west  woe  21-02-2018  Wognum vv Wognum

west  ma   05-02-2018  Culemborgavond Shot

Tijd:  de tijden worden bekend gemaakt na aanmelding. 

 

klik hier voor het aanmeldformulier voor verenigingsexperts die deze vaardigheidstrainingen willen bijwonen als opleiding om het zelf te gaan geven. 

Scheidsrechters die deze vaardigheidstraining willen volgen voor hun licentie V4 moeten zich melden bij de organiserende vereniging of er nog plek is. 

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met volleybalacademie@nevobo.nl