Zin in een leuk toernooi om het seizoen af te sluiten?

UITNODIGING: AVV Keistad Jeugd Buitentoernooi - zaterdag 26 mei 2018

Gepubliceerd:

Beste jeugd-volleybalvrienden, trainers, voormalig deelnemers, wedstrijd-secretariaten en overige volleybal fanaten,

Op zaterdag 26 mei organiseert Amersfoortse Volleybal Vereniging Keistad het Jeugd Buitentoernooi! Met mooi weer op het buitenterrein naast Sporthal Midland in Amersfoort. Doe jij ook (weer) mee?

Net als de voorgaande jaren zullen we er weer een actieve, sportieve, vriendschappelijke en gezellige dag van maken. Wij nodigen je hierbij graag uit om met één of meerdere jeugdteams deel te nemen aan ons toernooi!

Er kan worden ingeschreven in de volgende categorieën:

Meisjes

 A/B/C

Jongens

 A/B/C

Mini’s

 niveau 2 t/m 6 (spelen

 alleen ’s middags!)

 

De kosten bedragen; € 10,- voor mini-teams en € 17,50 voor A/B/C-teams.

De eerste A/B/C-wedstrijden zullen na de gezamenlijke warming-up rond 10:00 uur beginnen. Het toernooi is rond 17:00 uur afgelopen. Het definitieve schema wordt op de dag zelf bekend gemaakt.

Naast het toernooiprogramma voor de diverse niveaus vinden er op de dag ook andere activiteiten plaats voor diverse leeftijden, waaronder de jaarlijks terugkerende zeepbaan. Aansluitend aan het toernooi is er een prijsuitreiking. Uiteraard kun je de gehele dag gebruik maken van de kleedkamers van onze sporthal.

Om de dag door te komen heb je natuurlijk zin in wat lekkers! Voor € 5,00 per persoon kan je alvast een bonnenboekje kopen voor snacks, zoals patat, een broodje, pakje drinken, ijsje en een appel. We horen graag nu al hoeveel bonnenboekjes je wilt, op de dag zelf zijn de bonnen slechts zeer beperkt verkrijgbaar. De kantine is ook geopend voor degenen die geen gebruik maken van het bonnenboekje.

Schrijf je nu in!
inschrijfformulier
Via het digitale formulier kan je jouw team(s) inschrijven en het aantal bonnenboekjes opgeven. Wees er snel bij - want vol is vol! Woensdag 16 mei sluit de inschrijving.

Uiterlijk een week voor het toernooi ontvangt de contactpersoon van jouw team per e-mail een bevestiging met meer informatie over het dagprogramma.

Bijgevoegd een poster waarmee we je willen vragen ons toernooi binnen jouw vereniging onder de aandacht te brengen. Je helpt ons enorm als je bijvoorbeeld onze poster mailt naar je leden, plaatst op Facebook, verspreidt via Twitter, publiceert op jullie website en toevoegt aan alle groep-app’s van de diverse teams!

 

We zien jullie graag zaterdag 26 mei!

Met sportieve groet,
Namens de Evenementencommissie A.V.V. Keistad
ecie@avvkeistad.nl

www.avvkeistad.nl