DINTO 50 jaar

In 1969 gebeurde het…

Gepubliceerd:

In 1969 gebeurde het…: De oprichting van Volleybalvereniging Dinto. Deze is uitgegroeid tot een club met een enorm ledenaantal, dat op hoog niveau stand weet te houden in de Nederlandse competitie. Inmiddels heeft Dinto 280 leden, waarvan 200 jeugdleden. Volgend jaar bestaat DINTO 50 jaar, en je 50e verjaardag laat je niet zomaar voorbij gaan.

Wij willen alle leden uitnodigen om op zondag 14 april 2019 deel te nemen aan een dag vol Sport- & spelplezier, met als afsluiter een KNALLEND feest!

We beginnen de ochtend gelijk goed met de speciale ’Mystery Guest’, waar we vooral ’met elkaar’ veel plezier mee gaan beleven. Hoe de dag er precies uit gaat zien is nog een beetje een verrassing maar dat we een hechte vereniging zijn, zul je die dag zéker ervaren!

___________________________________

** Voor het programma & inschrijvingen klik hier! **
___________________________________
 

Vergeet vooral niet om door te geven: Je naam (voor- en achternaam), je geboortedatum, in welk team je speelt (of misschien ben je een ouder/partner of oud-lid) en je contactgegevens.

Kosten voor een hele dag vermaak voor jeugd tot en met 15 jaar is € 7,50 p.p. | voor volwassenen (16+) € 12,50 p.p.. Dit is inclusief een lunch en diner en drankjes op het feest. Je kunt je inschrijven tot 1 maart 2019! 

We zien je inschrijving graag tegemoet!

Het feestcomité

___________________________________

We willen je er graag nog even op attenderen dat de privacy policy van Dinto van toepassing is op deze feestdag. Dit is na te lezen op de website en eventueel op te vragen bij Maud Breeuwer.

Tags