Mini Sportweek Warmenhuizen   

aanmelden vóór 1 februari 2019

Gepubliceerd:

Mini Sportweek Warmenhuizen            

De organisatie van de Sportweek Warmenhuizen gaat dit jaar iets nieuws organiseren; een mini Sportweek voor de jeugd van 12 tot en met 15 jaar. Veel jeugd wil graag meedoen aan de jaarlijkse sportweek, maar is nog te jong. Om hier op in te spelen en om de jeugd alvast in de stemming te krijgen voor de “echte” Sportweek, gaan we een mini Sportweek organiseren.

De mini Sportweek bestaat uit 3 onderdelen en start op vrijdag 31 mei. Op zaterdag 1 en zondag 2 juni (gelijk met de Sportweek) zijn de andere onderdelen. Op zaterdag staat net als bij de Sportweek de triatlon op het programma, voor vrijdag en zondag is nog niet zeker welk onderdeel we gaan organiseren.

Deelname is mogelijk voor alle jeugd uit Warmenhuizen van 12 t/m 15 jaar. Je doet mee met een team van 8 personen, waarvan 6 meedoen aan een onderdeel, je hebt dus 2 wissels. Of het nu jongens, meisjes of gemengde teams zijn, maakt niet uit. Ieder team zorgt voor een coach van 18 jaar of ouder. Omdat het de eerste keer is, starten we met maximaal 6 teams. Op deze manier kunnen we alles goed regelen, om het in de volgende jaren uit te kunnen breiden naar meer teams.

Heb je zin om mee te doen? Regel dan snel een team en geef dit voor 1 februari 2019 via de mail door aan de organisatie. Daarbij is het van belang dat je alle namen van de teamleden doorgeeft met geboortedatum en de naam van de coach met een telefoonnummer waarop deze bereikbaar is. Deelname kost € 25 per team. Alle gegevens kunnen gemaild worden naar: dvdwelle69@gmail.com Ook eventuele vragen kunnen hier gesteld worden. We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij!