Recreanten

Vanaf het begin van het seizoen wordt er door een groep recreanten getraind onder leiding van trainer Joop Bijlsma.  Inmiddels hebben al een aantal  mensen zich aangemeld en het draait goed, zo goed dat ze zaterdag 4 november mee gaan doen aan het Simokos recreanten toernooi in Bovenkarspel. Er kunnen altijd meer mensen bij. Zie onderstaande uitnodiging van Joop.

De training is op maandagavond van 19.15 tot 20.45 uur en wordt gegeven in de gymzaal van de Doorbraak.

Voor deze training nodig ik iedereen uit die het gezellig vindt om lekker 1½ uur met volleybal bezig te zijn. Gezelligheid is een belangrijk uitgangspunt en hoe intensief de trainingen worden is afhankelijk van de groep. Ook hierbij is het belangrijk dat iedereen met een goed en voldaan gevoel naar huis gaat. Voor mij daarom een uitdaging om er iets leuks van te maken.

Voor mij persoonlijk zijn er 2 redenen waarom ik deze uitdaging aan ga:

1. Ik vond het jammer dat er binnen zo’n mooie club als Dinto geen mogelijkheid was om op recreatief niveau te volleyballen.

2. Er lopen heel veel ouders van jeugdleden rond die graag zelf ook iets meer van volleybal willen weten en wat is er dan leuker om dat te leren door het zelf te doen.

Vind je het leuk om ook aan te sluiten, neem dan even contact op met Petra Eerland (0226-723026 bestuur Dinto) of met mij. Je kunt natuurlijk ook op maandagavond even in de gymzaal komen kijken.

Joop Bijlsma (0226-395086).

Dinto recreanten spelen op toernooi bij Simokos 

Op 4 november speelden wij, de recreanten, ons eerste toernooitje bij Simokos. We hebben dan al een aantal pittige trainingen van Joop Bijlsma gehad en zijn er helemaal klaar voor. Het niveauverschil is  vrij groot in onze poule.
De eerste twee wedstrijden verliezen we dan ook kansloos, maar kunnen we toch lekker oefenen. Daarna komen we op dreef en spelen nog twee keer gelijk. We eindigen als 4e in onze poule en daar zijn we dik tevreden mee.
Het toernooi is super georganiseerd door Simokos. Alles loopt prima en de sfeer is fantastisch. Bij de prijsuitreiking krijgt ieder team een schaal met een heerlijk bittergarnituur. Aan het eind van de dag gaan we naar huis met een tevreden gevoel en helaas één gebroken pink.