Dinto nieuws

5 berichten gevonden

Wedstrijd heren 2 tegen US heeft heel wat voeten in de aarde!

06-03-2017 AMSTERDAM - Door een 1-3 overwinning op US hebben de volleyballers van Dinto 2 de koppositie in de promotieklasse verstevigd.
Dat de wedstrijd nog al wat voeten in de aarde had bleek uit het bijzondere relaas van stopperloper Sander van den Berg. ”We arriveerden bij de sporthal in hartje…

Nevobo ballen in verkeerde tassen beland ??

07-04-2008 Na de Civo wedstrijden van afgelopen zaterdag zijn er ballen verdwenen, onderstaand bericht kwam binnen van competitieleider Gerard Witte.

Willen jullie aub de ballentassen van de teams nog eens inspecteren ?
Ik mis 2 miniballen met opschrift Nevobo.
Voor het toernooi van 17 mei ik…

Win 10 Mikasa ballen van HvA Volleybal

07-12-2006 Kom op 21 december met de hele vereniging naar de wedstrijd van HvA Volleybal tegen Rijnmond Volleybal en win 10 Mikasa ballen. Komt jouw vereniging met de meeste mensen?!? Dan wint jouw club 10 gloednieuwe Mikasa ballen!

21 December speelt HvA Volleybal voor het eerst in het seizoen in de…

Ballen inleveren

13-06-2006 Willen alle Dinto teams zo snel mogelijk de ballentassen inleveren, ook alle senioren en recreanten. Dan kan Freek ervoor zorgen dat alle teams aan het begin van het nieuwe seizoen van goede cq nieuwe ballen zijn voorzien.
Adres: Freek Pronk, Fabrieksstraat 46 tel. 393017
Als Freek niet…

Sponsorcommissie wil ballen zien !

04-09-2005 Zoals iedereen weet is het voor sportverenigingen van groot belang dat er jaarlijks zoveel mogelijk sponsorgeld word binnengehaald. Binnen Dinto heeft de sponsorcommissie hierin een grote taak.

Toch vragen wij van de teams ook een bijdrage;
Wij verwachten dat elk (senioren)team…