Dinto nieuws

8 berichten gevonden

Bejo/Dinto Ds1 - Zaanstad

16-11-2015 WARMENHUIZEN - Door een 3-1 zege op Zaanstad hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto een stevige vijfde plek in de promotieklasse in handen.
Zaanstad is net als Dinto een jonge formatie en door het ontbreken van routine hebben beide ploegen moeite om een constant niveau vast te houden. Toch…

Verrassende overwinning voor dames 1

13-04-2015 ABCOUDE - Door een verrassende overwinning hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de laatste strohalm gegrepen voor lijfsbehoud in de derde divisie. De ploeg van coach Geco Verblaauw versloeg Abcoude met 2-3.
Door de drie punten zal het van de laatste thuiswedstrijd tegen Amsterdam afhangen of…

Bejo-Dinto dames staan met lege handen

07-04-2015 AMSTERDAM - Het is de volleybalsters van Bejo/Dinto niet gelukt om de gedoodverfde kampioen US punten afhandig te maken. De ploeg van coach Geco Verblaauw kon twee sets aardig partij geven maar stond uiteindelijk met lege handen:4-0.
Stopper-loopster Inge Ligthart was niet ontevreden over het…

Zwaarbevochten overwinning voor Dames 1

19-01-2015 WARMENHUIZEN - De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben voor de tweede maal dit seizoen de smaak van een overwinning mogen proeven. De ploeg van coach Geco Verblaauw haalde tegen het Enkhuizer Madjoe een zwaar bevochten 3-2 overwinning uit het vuur.

Verblaauw kon met Esther Smit en Ysabel…

Bejo/Dinto zonder punten in wedstrijd tegen Compaen

12-01-2015 OOSTZAAN - De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn er niet in geslaagd punten af te snoepen van Compaen. De ploeg van coach Geco Verblaauw was op alle fronten de mindere van de thuisploeg:4-0.

Compaen is vorig seizoen gedegradeerd uit de tweede divisie en wil graag middels een kampioenschap…

Slechts 1 punt voor Dinto dames tegen Abcoude

15-12-2014 WARMENHUIZEN - Het is de volleybalsters van Bejo/Dinto niet gelukt om Abcoude op de knieën te dwingen. De ploeg van coach Geco Verblaauw gaf de geroutineerde tegenstander goed partij, maar kon alleen de tweede set verzilveren:3-1.

”We hebben wel goed gespeeld, maar Abcoude toonde meer…

Vrouwen Bejo/Dinto blij met 1 punt

01-12-2014 HAARLEM - In de strijd tegen degradatie hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto een belangrijk punt overgehouden aan het treffen met het sterke Spaarnestad. De ploeg van coach Geco Verblaauw kon de vierde set in een uiterst jeugdige samenstelling binnenloodsen: 3-1.

”Ze vierden dit alsof ze…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-volgende