Dinto nieuws

21 berichten gevonden

Zaterdag 27 juni geen competitie Beachvolleybal!

23-06-2015 Er is a.s. zaterdag geen beachcompetitie bij de Zandbak!
Sam en Bas gaan zaterdag meedoen aan het Wereldrecord Beachvolleybal in Scheveningen. Zij zullen dus deze dag niet aanwezig zijn op onze velden. 

Dames 2 sluit seizoen af met mooie derde plaats

18-04-2015 Afgelopen woensdag (15 april) hebben we met dames 2 onze laatste wedstrijd gespeeld.
Het was de bedoeling om ons te handhaven dit jaar, daarom speelden de eerste wedstrijden een aantal dames van het 1e met ons mee. Na 4 wedstrijden moesten we de klus klaren met de jonge…

Uitslagen zaterdagcompetitie staan op de site

24-05-2014 De laatste uitslagen staan weer op de site! Ook de nieuwe foto’s zijn te vinden op de Homepagina.

Laatste interne competitie ronde bij de Zandbak.

31-07-2012 Op zaterdag 21 juli hadden we de laatste beachcompetitie. Ondanks dat de trainingen deze week niet door konden gaan, vanwege het weer en de velden onder water stonden, konden we zaterdag toch partijtjes spelen. Het zonnetje scheen en de velden waren droog!
De opkomst was redelijk  er waren…

Jeugd Beachvolleybalcompetitie bij de Zandbak

30-05-2012 Zo de derde beachcompetitie is alweer geweest. Wat hadden we een lekker weer. De jongens stonden in de korte broeken en de meiden hadden de bikini’s aan. Doordat het erg warm was hadden we wat extra pauzes ingepland niet alleen om wat te drinken, maar ook om in te smeren.

Tijdens de…

Competitie voor leden en niet leden bij de Zandbak

09-04-2011 Dit seizoen willen we starten met een beachvolleybalcompetitie, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De competitie is bedoelt voor leden (gratis) en niet leden (betalen) vanaf 14 jaar.

Poules, uitslagen en standen worden bijgehouden via de site. De eerste rondes starten op vrijdag 13…

Wedstrijdschema’s staan op de site

03-09-2010 Alle wedstrijden t/m jeugd B zijn te vinden op de site. Ga naar teams, klik op je eigen team en dan op wedstrijden en uitslagen. Je komt dan direct op de Nevobo competitie site.

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-volgende