Dinto nieuws

35 berichten gevonden

Croonenburg H1 - De Nijs/Dinto H1

19-10-2015 CASTRICUM - In een boeiend duel hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto het nipt af moeten leggen tegen de hoofdmacht van Croonenburg. De formatie van Cees Bloothooft verspeelde hierin een 1-2 voorsprong en liet de thuisploeg in de vijfde set ontsnappen:3-2.
”Ik heb een dubbel gevoel bij deze…

Heren 2 sluit seizoen af met 1-3 overwinning op Croonenburg

13-04-2015 CASTRICUM - De volleyballers van Dinto 2 hebben op een overtuigende wijze het seizoen afgesloten. De ploeg van coach Cees Bloothooft was op alle fronten de hoofdmacht van Croonenburg de baas. Alleen de afsluitende set ging naar de Castricummers: 1-3.
”Dit is echt een mooi einde van de…

De Nijs/Dinto moet meerdere erkennen in Croonenburg

23-09-2014 CASTRICUM - De mannen van de Nijs/Dinto hebben hun meerdere moeten erkennen in de geroutineerde hoofdmacht van Croonenburg:4-0.

Coach Wim Moorman was ondanks het verlies niet ontevreden. ”We hadden natuurlijk graag wat punten meegenomen, maar ik denk dat Croonenburg een team is dat in…

Dinto mannen en vrouwen moeten hun meerdere erkennen in Croonenburg

24-03-2014 CASTRICUM – De volleybalhoofdmachten van Dinto hebben beiden in Croonenburg hun meerdere moeten erkennen. De vrouwen van Bejo/Dinto waren niet veel minder dan de nummer twee uit de derde divisie, maar konden slechts de eerste set binnenhalen. De mannen van De Nijs/Dinto stelden met een zeer…

Dames 1 uitgeschakeld voor bekerfinale

20-03-2014 De Dinto dames zijn er niet in geslaagd Croonenburg te verslaan in de halve finale van de beker competitie. De Castricumse opponenten waren in de eindfase van de sets net iets te sterk, hoewel Dinto in de tweede set dicht bij een overwinning was. Het werd 0-3 met de setstanden…

Dinto 2 wint met minimale selectie van Croonenburg 2

17-02-2014 CASTRICUM – Tegen een verrassend sterk Croonenburg hebben de volleyballers van Dinto 2 na een matig begin vier punten kunnen bijtekenen. De ploeg van coach Cees Bloothooft was met een minimale selectie in staat de Castricumse reserves met 1-3 op de knieën te dwingen.

“ Ik had maar zes…

Bejo/Dinto verslaat Clam Dycke in kwartfinale

12-02-2014 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben de halve finale van de bekercompetitie bereikt. De ploeg van Geco Verblaauw wist met een sterk verjongde selectie promotieklasser Clam Dycke1 uit Krommenie met 3-1 te verslaan.

“We hebben mooi de gelegenheid gehad om de jonge meiden aan…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-4-5-volgende