Dinto nieuws

539 berichten gevonden

Verslag van meiden B uit een zonovergoten Doezum

11-05-2016 Wij mochten dit jaar voor het eerst met de A meiden ook naar een meerdaagstoernooi in Doezum MJT genaamd. Van de A hadden wij al hele enthousiaste verhalen gehoord. We kwamen aan in een zonovergoten Doezum. Eerst moesten de tenten worden opgezet en de bedden worden opgepompt.
 
De…

Meld je aan voor de Plantenactie 6 en 7 mei a.s.

10-04-2016 De sponsorcommissie van Dinto is op zoek naar leden die willen helpen met de jaarlijkse Plantenactie welke gehouden wordt op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei a.s.
Wil je helpen, meld je dan aan bij Joost Goudsblom  (joostgoudsblom@gmail.com of evt. 06-21585710).
We verzamelen bij Meijer…

Kees van der Putten in het zonnetje gezet

16-02-2016 Provinciaal VVD Statenlid Hanneke Kaamer van Hoegee reikte op vrijdag 12 februari in Warmenhuizen als dank voor zijn vrijwilligerswerk een taart uit aan Kees van der Putten vrijwilliger bij vv. VIOS en volleybalvereniging Dinto. Reeds tientallen jaren verricht hij vele onderhoudswerken op het…

Dinto en de Vriendenloterij

05-01-2016 Dinto organiseert samen met de VriendenLoterij een speciale belactie met als doel geld ophalen voor de jeugdopleiding van Dinto, trainingsfaciliteiten en materiaal.
Om aan telefoonnummers te komen van deze vrienden, en familie hebben we alle leden gevraagd (middels een formulier) om…

Uitstekende start van heren 1

21-09-2015 WARMENHUIZEN - Met de vernieuwde en sterk verjongde selectie zijn de volleyballers van De Nijs/Dinto uitstekend gestart tegen Spaarnestad. De ploeg van coach Cees Bloothooft liet een voortreffelijke indruk achter en behaalde de volle winst: 4-0.
”We hebben volwassen gespeeld”, vond Erik…

Dames 1 wint glansrijk van Spaarnestad

21-09-2015 WARMENHUIZEN - De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben de eerste wedstrijd in de promotieklasse tegen Spaarnestad glansrijk gewonnen:3-1.
De ploeg van coach Geco Verblaauw bestaat volledig uit jeugdspeelsters en begon daardoor mogelijk wat gespannen aan het eerste treffen. De passing was matig…

Dinto wint jeugdtoernooi in Portugal

20-07-2015 Negen speelsters van volleybalvereniging Dinto uit Warmenhuizen hebben afgelopen zondag het internationale jeugdtoernooi “the Summercup” in Portugal gewonnen. Aan dit toernooi doen ongeveer 100 teams mee van volleybalverenigingen en volleybalscholen uit vooral Spanje en Portugal, maar ook…

bericht 8 t/m 14
vorige-1-2-3-4-5-volgende