Dinto nieuws

539 berichten gevonden

Dames 1 uitgeschakeld voor bekerfinale

20-03-2014 De Dinto dames zijn er niet in geslaagd Croonenburg te verslaan in de halve finale van de beker competitie. De Castricumse opponenten waren in de eindfase van de sets net iets te sterk, hoewel Dinto in de tweede set dicht bij een overwinning was. Het werd 0-3 met de setstanden…

Dinto 2 wint met minimale selectie van Croonenburg 2

17-02-2014 CASTRICUM – Tegen een verrassend sterk Croonenburg hebben de volleyballers van Dinto 2 na een matig begin vier punten kunnen bijtekenen. De ploeg van coach Cees Bloothooft was met een minimale selectie in staat de Castricumse reserves met 1-3 op de knieën te dwingen.

“ Ik had maar zes…

Winst voor Dinto en Boemel mannen

03-02-2014 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben de laatste strohalm gegrepen voor handhaving in de derde divisie. De ploeg van coach Cees Bloothooft won met 3-2 van de directe concurrent Sovoco uit Soest. De mannen van de Boemel maakten gehakt van Keistad:4-0.

Het is Dinto er alles…

Heren 2 wint met 4-0 van Simokos

14-12-2013 WARMENHUIZEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben zich door een 4-0 overwinning op Simokos gevoegd bij de top drie van de promotieklasse. De ploeg van coach Cees Bloothooft liet in een eenzijdig duel geen spaan heen van de Bovenkarspelse hoofdmacht.

“Na een stroeve start waren we…

Het 5e kampioenschap bij de A-B-C- jeugd werd gisterenavond binnengehaald.

12-12-2013 Het is een bijzonder kampioensteam: MA 1 spelend met Lauren, Misha, Kim, Nienke, Aniek, Anne en Lynn en soms aangevuld met Cindy en Juliet konden niet alle wedstrijden spelen, omdat deze soms gelijktijdig ingepland stonden met de wedstrijden voor het MB 2 team.

Vier keer speelde het MB 1…

Eerste setpunten voor meiden Dinto MB4

17-11-2013 Afgelopen vrijdag hebben de meiden MB4 in een spannende wedstrijd tegen Smashing’96 Velsen uit Velsen hun eerste 2 setpunten veroverd.

De afgelopen wedstrijden zaten ze al dicht tegen setwinst aan maar kwamen net iets te kort,  met name op het verdedigen van de hardere services…

Dinto D6 verslaat Harpoen!

01-11-2013 Dames 6 heeft tegen Harpoen hun 1e wedstrijd van het seizoen gewonnen, dit zat er al een keer aan te komen. De meiden beginnen steeds beter te spelen.
Zonder de aan de enkel geblesseerde Sandra , maar voor Miranda  een speciale wedstrijd, (zij speelde tegen haar moeder.) …

bericht 22 t/m 28
vorige-2-3-4-5-6-volgende