Dinto nieuws

11 berichten gevonden

Dit weekend geen ”mooi weer toernooi”.

04-06-2010 Ondanks het (super) mooie weer wat voor dit weekend is afgegeven, heeft de organisatie besloten geen ”mooi weer toernooi” uit te schrijven. Doordat er te veel andere activiteiten voor dit weekend staan gepland verwachten wij te weinig aanmeldingen.
Zo zijn alle (jeugd) leden van de Boemel dit…

Zondag 23 augustus laatste mooi weer toernooi van het beachvolleybal seizoen.

21-08-2009 Ondanks dat de eerste trainingen in de zaal alweer zijn begonnen, gaan we er nog één keer voor. Zondag 23 augustus zal het laatste “mooi weer” toernooi van het seizoen worden uitgeschreven. De locatie is Standpaviljoen Zee en Zo te Petten.

Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 11.00 uur op…

Komende weekend geen beachvolleybal.org mooi weer toernooien.

25-06-2009 Ondanks de mooie weersvoorspellingen zullen er in het weekend van  4 juli geen “mooi weer” toernooi worden uitgeschreven. Deze weekend staat in het teken van Hargen Sail. Hargen aan Sail beachvolley toernooi maakt deel uit van de beachvolleybal.org tour.
 
Hargen…

Beachvolleybal “mooi weer” toernooi Petten succes.

02-06-2009 2e pinksterdag was het dan zover. Het eerste beachvolley “mooi weer” toernooi vond plaats op strand van Petten. Ondanks de vele andere activiteiten die deze dag werden georganiseerd wisten toch bijna 20 teams het strand van Petten te vinden.
 
’s Morgens om half tien was de organisatie…

Beachvolleybal.org organiseert eerste “mooi weer internet toernooi”!

29-05-2009 Op 2e Pinksterdag is het dan zover. Het eerste beachvolleybal 3 x 3 “mooi weer internet toernooi” zal worden uitgeschreven.  Want we willen toch allemaal een (beach) balletje slaan, maar dan alleen als het mooi weer is?

En hoe het zich er nu naar uit laat zien, zijn de weergoden…

Zit het volleyballen in de zaal er weer op..?

16-05-2009 Afgelopen week zijn de laatste competitie wedstrijden in de zaal weer gespeeld. Sommige teams gaan misschien nog voor promotie/degradatie wedstrijden, maar als we naar het weer kijken van de afgelopen dagen, dan weten we het eigenlijk allemaal wel. Het wordt weer tijd om te…

Beachvolleybal tour

14-05-2009 Uniek in Noord Holland, uniek in Nederland! Beachvolleybal “mooi weer internet toernooien”. Wie wil er nou niet een lekker potje volleyballen, maar dan alleen als het mooi weer is? Vanaf nu is dat mogelijk…..

Het unieke aan deze toernooien is dat ze alleen worden georganiseerd bij, het…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-volgende