Dinto nieuws

74 berichten gevonden

Aanmelden 2 tegen 2 toernooi

18-04-2008 Je kunt je nu (per koppel) aanmelden voor het 2 tegen 2 toernooi.
Inschrijving staat open voor Dinto leden.

Inschrijven in de Sporthal of per mail m.breeuwer@quicknet.nl

Dinto 2 delft onderspit tegen Tevoko

31-03-2008 WARMENHUIZEN –  De volleybalsters van Dinto 2 hebben in een ongekend spannend duel met medetitelkandidaat Tevoko het onderspit gedolven: 1-3. Bij winst zouden de Warmenhuizer reserves zich op hebben kunnen maken voor een kampioenschap. Nu heeft de ploeg met nog drie zware wedstrijden voor de…

De Nijs/ Dinto stunt tegen Arvevo

03-03-2008 ARNHEM – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben gestunt tegen Arvevo. De Warmenhuizers kwamen gehavend aan de start, maar konden na een hevige strijd de thuisploeg op de knieën dwingen: 2-3.

“Het zijn drie bonuspunten”, volgens de dolgelukkige coach Eric den Boef. “ Drie basisspelers…

De Nijs/Dinto keihard onderuit tegen Hevo

28-01-2008 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto zijn keihard onderuit gegaan tegen het laaggeklasseerde Hevo. De ploeg van Eric den Boef speelde het gehele treffen ver onder de maat en hield uiteindelijk geen punt over aan het duel: 0-4.

De passing bleek vooral het zorgenkindje bij de…

Dames 2 pakt volle winst tegen Haarlem

19-01-2008 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Dinto 2 hebben tegen het lager geklasseerde Haarlem de volle winst binnen gehaald. De ploeg van gelegenheidscoach Rick Breeuwer speelde gedegen en kwam alleen in de vierde set in de problemen: 4-0.

Vooral de servicedruk van Gemma Latenstein zorgde in het…

Mannen Dinto stunten tegen koploper Irene

14-01-2008 WARMENHUIZEN – Tegen de ongeslagen koploper in de tweede divisie hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto een sensationele overwinning behaald. Het Bilthovense Irene liet zich op werklust en passie aftroeven door de gehavende ploeg van Eric den Boef: 3-1.

Dat Dinto het moest stellen zonder…

Heren 2 kan niet stunten tegen Phoenix

11-01-2008 WARMENHUIZEN – Tegen koploper Phoenix hebben de volleyballers van Dinto 2 niet kunnen stunten. De ploeg van coach Nikolajev Ligthart was de eerste twee sets gelijkwaardig, maar kon het net niet afmaken. Vervolgens zakte de thuisploeg af naar een bedenkelijk niveau en waren de Beverwijkers heer en…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-4-5-volgende