Dinto nieuws

14 berichten gevonden

Wedstrijd heren 2 tegen US heeft heel wat voeten in de aarde!

06-03-2017 AMSTERDAM - Door een 1-3 overwinning op US hebben de volleyballers van Dinto 2 de koppositie in de promotieklasse verstevigd.
Dat de wedstrijd nog al wat voeten in de aarde had bleek uit het bijzondere relaas van stopperloper Sander van den Berg. ”We arriveerden bij de sporthal in hartje…

US Grasvolleybaltoernooi

29-04-2014 In het weekend van 30 mei t/m 1 juni 2014 organiseert US Volleybal het US Grasvolleybaltoernooi. Een echte must voor de buitensportliefhebber. Er wordt op het gras in teams van 3 gevolleybald. Deelname is voor alle niveaus mogelijk (zowel volleyballers als niet volleyballers) en naast een…

Heren 2 verslaat kampioenskandidaat US

24-02-2014 WARMENHUIZEN – Het tweede team van Dinto mag inmiddels gezien worden als reuzendoder. De ploeg van Cees Bloothooft won onlangs van de nummer twee van de promotieklasse Move en dit weekend werd de onbetwiste kampioenskandidaat US met duidelijke cijfers teruggewezen: 3-1.

“Bij de topteams…

Dinto teams weinig succesvol

15-04-2013 WARMENHUIZEN – De volleybalhoofdmachten van Dinto beleefden een weinig succesvol weekeinde. De mannen van De Nijs/Dinto speelden een prima wedstrijd tegen de nummer 2 van de derde divisie Zaanstad, maar moesten ternauwernood met 1-3 capituleren. De dames van Bejo/Dinto waren zonder twee…

Mannen De Nijs/Dinto definitief uit degradatiezone

04-03-2013 AMSTERDAM – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben zich definitief losgespeeld van de degradatiezone. De ploeg van coach Geco Verblaauw wist tegen US een 2-1 achterstand om te zetten in winst: 2-3.

“Het was een wedstrijd die we niet mochten verliezen en dan is het mooi dat je…

De Nijs/Dinto definitief in veilige middenmoot Regiodivisie

16-04-2012 WARMENHUIZEN – Tegen het hoger geplaatste US hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto een prima prestatie geleverd. De ploeg van gelegenheidscoach Jim Quant pakte een 3-1 overwinning en speelde zich daardoor definitief in de veilige middenmoot van de regiodivisie.

Jurgen van Baar had een…

Dinto kansloos ten onder

16-03-2012 WARMENHUIZEN – De koploper in de regiodivisie US heeft de volleyballers van De Nijs/Dinto een kansloze nederlaag toegebracht. Onder toeziend oog van gelegenheidscoach Jean Dekker, die door een blessure niet in actie kon komen, werden alle sets met ruim verschil verloren:0-4.

“Ze waren…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-volgende