Dinto nieuws

55 berichten gevonden

Spectaculaire wedstrijd de Nijs/Dinto - Arvevo

09-03-2009 WARMENHUIZEN –In een spectaculair treffen met het uiterst sterke Arvevo hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto een klinkende overwinning behaald. De ploeg van Wim Moorman speelde zeer degelijk en pakte vier punten: 3-1.
 
De Arnhemse opponent had al een fiks aantal wedstrijden op rij…

Heren 2 wint met glans van Croonenburg

09-03-2009 CASTRICUM – De strijd tussen de reserveteams van Croonenburg en Dinto is door de Warmenhuizer volleybalformatie met glans gewonnen: 1-3.
 
Beide ploegen doen mee voor de tweede positie in de promotieklasse bij de mannen en in de thuiswedstrijd kwam Dinto er nog niet aan te pas. Ditmaal…

18 april Dinto feest 2009

07-03-2009 Nog maar een paar weken en dan zit de volleybalcompetitie er alweer op. En traditie getrouw zullen we de competitie natuurlijk afsluiten met een spetterend Dinto feest.
 
Het Dinto feest wordt ieder jaar gehouden na de laatste thuiswedstrijd van heren en dames 1 in Sporthal de…

Dinto dames 1 weet weer wat winnen is.

26-01-2009 WARMENHUIZEN – Na twee nederlagen hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto het zoet van de overwinning weer mogen smaken. Na een pittige strijd waarin de kansen menigmaal keerden moest Rivo/Rijsssen met 3-2 capituleren.

Coach Rick Breeuwer kon eindelijk weer over een volledig fitte selectie…

Dinto Heren 1 laat winst ontglippen.

26-01-2009 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben tegen VV Irene een royale voorsprong niet vast kunnen houden. Na een 2-0 stand ging de ploeg van Wim Moorman alsnog het schip in: 2-3.

Dinto speelde aanvankelijk fantastisch. De passing bij Erik Mulder en Joost van den Berg was in…

Meisjes C1 loopt over Madjoe C1 heen

15-12-2008 De C1 meiden van Dinto hadden dit weekend weinig problemen met Madjoe uit Enkhuizen. De opbouw was goed verzorgd en vooral de service liep uitstekend. Ellen Groot maakte heel veel punten met haar diepe opslag. Alle meiden lieten weer mooie smashes zien,zelfs een driemeteraanval van Ruby Top was te…

Dinto heren pakt 5 punten

15-12-2008 WARMENHUIZEN – Voor de tweede maal op rij hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto de volle winst binnengehaald. Het Eerbeekse Spiker kon geen moment imponeren en was kansloos tegen de Warmenhuizer hoofdmacht: 4-0.

Gelegenheidscoach Nikolajev Ligthart kon nog steeds niet beschikken over…

bericht 36 t/m 42
vorige-4-5-6-7-8-volgende