Dinto nieuws

34 berichten gevonden

Wat te doen bij slecht weer

08-12-2012 Beste Mensen

Vandaag een fantastische witte wereld. Heerlijk voor kinderen en volwassenen om lekker in de sneeuw te vertoeven. Helaas heeft het ook consequenties voor het verkeer. Gisteren is de leidraad verstuurd welke geldt hoe te handelen in dit soort situaties als men een wedstrijd wil…

Dit weekend geen ”mooi weer toernooi”.

04-06-2010 Ondanks het (super) mooie weer wat voor dit weekend is afgegeven, heeft de organisatie besloten geen ”mooi weer toernooi” uit te schrijven. Doordat er te veel andere activiteiten voor dit weekend staan gepland verwachten wij te weinig aanmeldingen.
Zo zijn alle (jeugd) leden van de Boemel dit…

Alle wedstrijden voor vanavond afgelast (6-1)

06-01-2010 Zowel de uit als de thuiswedstrijden van de Dinto teams, welke voor vanavond stonden gepland, gaan vanwege de weersomstandigheden niet door!

Slecht weer en wedstrijden

19-12-2009 Publicatiedatum: 18 december 2009
 
Voor de regio Holland wordt vrijwel nooit een algemene afgelasting afgegeven omdat de regio groot is en weer en bereikbaarheid sterk kunnen verschillen in de regio.
Bovendien zijn er soms wedstrijden tussen twee teams die in elkaars nabijheid…

Zondag 23 augustus laatste mooi weer toernooi van het beachvolleybal seizoen.

21-08-2009 Ondanks dat de eerste trainingen in de zaal alweer zijn begonnen, gaan we er nog één keer voor. Zondag 23 augustus zal het laatste “mooi weer” toernooi van het seizoen worden uitgeschreven. De locatie is Standpaviljoen Zee en Zo te Petten.

Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 11.00 uur op…

Komende weekend geen beachvolleybal.org mooi weer toernooien.

25-06-2009 Ondanks de mooie weersvoorspellingen zullen er in het weekend van  4 juli geen “mooi weer” toernooi worden uitgeschreven. Deze weekend staat in het teken van Hargen Sail. Hargen aan Sail beachvolley toernooi maakt deel uit van de beachvolleybal.org tour.
 
Hargen…

Beachvolleybal “mooi weer” toernooi Petten succes.

02-06-2009 2e pinksterdag was het dan zover. Het eerste beachvolley “mooi weer” toernooi vond plaats op strand van Petten. Ondanks de vele andere activiteiten die deze dag werden georganiseerd wisten toch bijna 20 teams het strand van Petten te vinden.
 
’s Morgens om half tien was de organisatie…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-4-5-volgende