Heren 2 speelt US volledig weg

bron: Schager Courant

WARMENHUIZEN - De volleyballers van Dinto 2 hebben het laaggeklasseerde US volledig weggespeeld. De ploeg heeft door de 4-0 zege wederom de koppositie in de promotieklasse overgenomen van Spaarnestad.

Volgens stopperloper Sander van den Berg was het een weinig inspirerende wedstrijd. ”Het was een treurige pot. Ze konden totaal n iet meekomen en het kostte ons moeite om de focus te houden.” De libero van  Dinto, Joost van den Berg kon de visie van zijn naamgenoot alleen maar beamen. ”We kwamen door een servicebeurt van Sander gelijk in de eerste set al met 10-0 voor. We vervielen in volledige onderschatting en gaven US de gelegenheid om tot 15-14 terug te komen. In één servicebeurt maakten we daarna met 25-16 de set af. Nikolajev Ligthart gaf daarna een donderspeech en dat zorgde er wel voor dat we uit een ander vaatje gingen tappen. ” Dinto kreeg tegen de Amsterdammers de gelegenheid om alle spelers in te zetten. Met 25-12; 25-16 en 25-19 voegden de Warmenhuizers weer vijf punten aan het totaal toe.

Beginopstelling Dinto 2: Nikolajev Ligthart;Sander van den Berg;Emiel Tesselaar;Wouter Piersma;Jurgen van Baar;George Nieuwland;libero Joost van den Berg.