Dinto vrouwen pakken 5 punten

ingevoerd op 13-2-2006

bron: Schager Courant
De vrouwen van Bejo/Dinto kwamen tegen Bas/Autowas uit Westenholte alleen in de eerste set enigszins in gevaar. Degelijk spelend pakte de ploeg van Johan Veltman vijf punten en nestelde zich daarmee definitief in de middenmoot van de tweede divisie: 4-0.

Ondanks de moeilijke puzzels die Johan Veltman op moet lossen om een representatief team op de been te krijgen, gaat het nog altijd voortreffelijk met Bejo/Dinto. Veltman posteerde Sylvia Mooij uit het tweede team in het centrum. Josien Oud bezette de diagonaalpositie. In de eerste set zette Elles Kraakman de lijnen uit. Degradatiekandidaat Bas/Autowas speelde ‘va banque’ en wist zich in deze fase vooral in de blokkering en verdediging de meerdere van Dinto. Op een 17-20 stand kwam Gemma Latenstein binnen de lijnen. Het gaf de thuisploeg net het zetje om het tij te keren: 25-22. Met Josien Oud als uitblinker ging Dinto in het tweede deel goed door. Het blok van Saskia van Daalen pakte menig puntje mee en zorgde voor een 25-19 setwinst. De gasten waren niet bij machte de goed gegroepeerde Warmenhuizer defensie in problemen te brengen. In de rally was de harde buitenaanval van Inge Ligthart en Simone van Haneghem uiterst doeltreffend. Dinto verslapte geen moment en kon met 25-11 en 25-19 de maximale winst bijtekenen.

Beginopstelling Bejo/Dinto: Elles Kraakman; Inge Ligthart; Saskia van Daalen; Josien Oud; Simone van Haneghem; Sylvia Mooij.
Sylvia Mooij Sylvia Mooij