Dinto's Crazy Bingo heeft veel winnaars

ingevoerd op 17-02-2019

Afgelopen vrijdag 15 februari werd Dinto’s Crazy Bingo gehouden in het Dorpshuis. De sponsorcommissie was erin geslaagd een geweldig prijzenpakket bij elkaar te verzamelen. Voordat de Bingo echt gestart kon worden opende sponsorcommissievoorzitter Anton Nannes het evenement en dankte hiervoor Joost Goudsblom en Jan Ligthart voor de organisatie van de prijzen.

Bij binnenkomst had iedereen een lootje ontvangen waarmee ze ook nog een prijs konden winnen. Die trekking werd voor de Bingo uitgevoerd. Er waren daarbij 20 fraaie prijzen te winnen. Na dit tafereel kon er begonnen worden met de uitleg van de Bingo. Aansluitend kon gestart worden met de Bingo.

Er werden 8 rondes gespeeld met als afsluiter de superronde met de hele grote prijzen. Er volgden vele valse Bingo’s maar gelukkig ook nog de goede Bingo’s. Het was een onwijs gezellige avond, de proppen vlogen door de lucht, en we bedanken iedereen voor hun komst. En tot slot bedanken we Dorpshuis Warmenhuizen : Adrie, Anja, Dirk en Afra voor de perfecte verzorging. Tot volgend jaar.

Deze Bingoavond was niet mogelijk geweest zonder de steun van de volgende bedrijven en personen: Beautystudio Anoeska de Wit, Escape Room Warmenhuizen, Tuinderij De Marlequi Warmenhuizen, MEBU Trappen BV, Saitee Accessoires, Pizzeria da Alessandro, ’t Warme Huisje, Restaurant Ruig te Tuitjenhorn, Autoservice van Went, Triple Meat & Specials, Heman De Smidse, Daphne Brand’t, Dutch Flora, Bakkerij Beemsterboer, Fastfoodrestaurant Da Mari, Bejo Zaden, Hans Bontekoning, Matthé Mosch en Niels Goudsblom

bingosponsors-1 bingosponsors-1
IMG_2725 IMG_2725
IMG_2727 IMG_2727
IMG_2728 IMG_2728
IMG_2729 IMG_2729
IMG_2730 IMG_2730
IMG_2732 IMG_2732