Belangrijk voor scheidsrechters Dinto

Overzicht eerste helft seizoen 2019-2020

Hallo allemaal,

 

Hierbij het gewijzigde, nu meest recente, scheidsrechtersoverzicht voor de eerste helft van het volleybal seizoen 2019 - 2020.

 

Goed nieuws: 

Er zijn bijna geen wijzigingen doorgegeven, fijn!  

 

Ander goed nieuws: de wedstrijden liggen vast. Op 2 wedstrijden (*) na zijn alle wedstrijden hetzelfde gebleven. Dus ook je scheidsrechters beurt...!  

Ook zijn er al een aantal eerste en tweede scheidsrechters bekend en deze namen heb ik in het blauw in het schema vermeld.

 

(*) Minder nieuws: 

Die 2 wedstrijden die zijn helaas afgelast, het team van V.V.A. DS2 heeft zich teruggetrokken en dit heeft effect voor de Dinto DS5 en DS6 teams.

Deze 2 thuiswedstrijden staan in het rood in het schema, die gaan dus niet door. De uitwedstrijden dan dus ook niet.

 

De scheidsrechters van deze wedstrijden heb ik nu als reserve achter de namen gezet die - onder andere - binnenkort voor de scheidsrechters cursus worden uitgenodigd door Petra Eerland. 

Willen de reserve scheidsrechters rekening houden dat ze deze wedstrijden eventueel moeten fluiten.

Graag onderling even afstemmen alsjeblieft.

 

Ander nieuws:

Er is geopperd of er een poule kan komen waar je je kan opgeven om tegen betaling een scheidsrechters beurt over te nemen.

Dit is in het bestuur van Dinto besproken en het bestuur gaat hiermee akkoord, met als vergoedingsbedrag €  15,00 per wedstrijd.

Dus:

Wil jij heel graag fluiten en zou je tegen de betaling van € 15,00 per wedstrijd, je beschikbaar willen stellen om wedstrijden over te nemen, meld je dan bij mij aan (met mobiel nummer).

Dan zal ik diegenen die dit willen, kenbaar maken in een volgende mail en zal dit lijstje in de sporthal bij de scheidsrechterslijst komen te hangen.

Degene(n) die onverhoopt niet kunnen (of willen) fluiten zouden van deze lijst gebruik kunnen maken. Betaling onderling regelen dan.

 

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan verneem ik dit graag.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Inge Nannes

Scheidsrechters coördinator Dinto

06 - 549 112 87