Dinto en de Boemel zetten beachvelden op voor nieuw seizoen!

Aflopen zaterdag zijn de beachvelden weer opgezet op het SIS terrein. Er was hulp van de D1 meiden Rosa, Renske, Indy, Pernilla en Lynn, de bestuurdersleden Niels, Arco en Bas en vanuit de mannen Mika en Walter Sintenie.

Ook Huub Tiebie had  nog 6 man/vrouw aan hulptroepen geregeld, zodat we met maar liefst 16 man/vrouw waren. Vele handen maken licht werk en dat bleek maar weer eens weer. We begonnen om 10:00 uur met het opbouwen van de netten en het plaatsen van de hek om de velden. Het verliep vlekkeloos en de samenwerking was top. Binnen anderhalf uur was de klus al geklaard. Allemaal enorm bedankt voor jullie inzet!

De velden liggen er spic en span bij en zijn klaar voor gebruik. Het enthousiasme vanuit de jeugd is groot, weer een mogelijkheid om lekker te volleyballen in de buitenlucht. Als je je nog niet heb aangemeld, doe dit dan snel, 4 mei beginnen de trainingen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te free beachen. Hiervoor kan je je ook aanmelden bij  de Zandbak.

Het aanmeldformulier en alle info over de trainingen vind je op de website  www.beachvolleybal.org (http://www.beachvolleybal.org)

Informatie over het aan/afmelden  bij de ledenadministratie van de de Zandbak  e-mail Marjolein (mailto:bvcdezandbak@hotmail.com)

Beachvolleybal Beachvolleybal
Dinto Ds 1 Dinto Ds 1
Lekker bezig meiden Lekker bezig meiden
De velden liggen er perfect bij De velden liggen er perfect bij