De Nijs/Dinto draait lekker mee in de 2e divisie

bron: Schager Courant

HEINO – De volleyballers van De Nijs/Dinto lieten tegen Hevo zien goed mee te kunnen in de tweede divisie. Na een slordige eerste set pakte de ploeg van Eric den Boef de draad goed op en troefde de thuisclub in de slotfases van de sets driemaal af: 1-3.

Charles Bos, hersteld van een rugblessure, startte direct in de basis op de diagonaalpositie. Raymond Nugter was daardoor verhuisd naar de buitenkant. De gehele eerste set hobbelde Dinto achter de feiten aan: 26-24. Met een prima spelende Jurgen van Baar in de gelederen pakten de bezoekers het in het tweede deel veel beter aan. De pass werd door Erik Mulder en Joost van den Berg prima verzorgd. Spelverdeler Sander van den Berg kon lekker variëren. Na de dikke setwinst in het tweede bedrijf (17-25) werd het zowel in de derde als vierde set aan het eind nog spannend. Kill-blocks van Charles Bos en Erik Slagter waren vervolgens bepalend: 23-25 en 23-25.

Beginopstelling De Nijs/Dinto: Sander van den Berg; Raymond Nugter; Erik Slagter; Charles Bos; Erik Mulder; George Nieuwland; libero Joost van den Berg.