STEUN DINTO/BEACHVOLLEYBAL DE ZANDBAK VIA DE RABO CLUBSUPPORT CAMPAGNE

Heb jij al gestemd ? Doe het nu via de Rabo app of Rabo internetbankieren.

Gepubliceerd:

STEUN DINTO VIA DE RABO CLUBSUPPORT CAMPAGNE
Ook dit jaar is er weer de Rabo Clubsupport Campagne. De Rabobank Alkmaar stelt dit jaar maar liefst € 250.000 voor Rabo Clubsupport beschikbaar om verenigingen en stichtingen financieel te ondersteunen. Hier moet je uiteraard wel wat voor doen!

Hoe werkt het
Jij kan Dinto ondersteunen door je stem uit te brengen. Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Je kan lid worden van de Rabobank als je een rekening hebt bij de Rabobank. Lid worden is heel eenvoudig: ga naar  http://www.rabobank.nl/particulieren/leden  of via de Rabo App (Zelf regelen, Profiel, Contactgegevens wijzigen) en meld je aan.
Rabobank leden kunnen stemmen via de Rabo App. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober. Ieder lid mag 5 stemmen uitbrengen, maximaal twee per vereniging/stichting. Iedere stem is geld waard! Hoe meer stemmen een vereniging ontvangt, des te groter het sponsorbedrag uit de Clubkas Campagne.

Er kan gestemd worden op Dinto. Ook is mogelijk om te stemmen op Beachvolleybal De Zandbak. Je kan dus maar liefst 4 stemmen uitbrengen op de volleybal: 2x op Volleybalvereniging Dinto en 2x op Beachvolleybal De Zandbak.

Wanneer stemmen
De stemperiode is van 5 tot en met 25 oktober. Stemmen kan alleen tijdens deze periode. Noteer 5 oktober in je agenda en stem gelijk op Dinto of Beachvolleybal de Zandbak

ONDERSTEUN DE CLUB EN BRENG JE STEM UIT OP DINTO EN BEACHVOLLEYBAL DE ZANDBAK!