Uitnodiging DKV toernooi 2022

Gepubliceerd:

Beste teams,

Op 3, 4 en 5 juni 2022 zal het DKV toernooi weer plaatsvinden in Groningen! We willen jullie graag van harte uitnodigen om hieraan mee te doen. Op het binnentoernooi spelen teams van de 3e divisie tot de eredivisie. Op het buitentoernooi spelen teams tot en met de promotieklasse. Het buitentoernooi wordt volledig gespeeld op grasvelden. Zaterdag zijn de eerste wedstrijden en zondag zullen de laatste poulewedstrijden alsmede de finales plaatsvinden.

Dit weekend wordt er niet alleen gevolleybald, maar worden er ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Er zal op vrijdag een themafeest plaatsvinden in het centrum van Groningen. Op zaterdag is het volgende feestje op de ACLO om de eerste volleybaldag af te sluiten. Verder is er een camping bij het sportcentrum, ideaal voor teams die van ver komen.

We kunnen niet wachten om er dit jaar weer een fantastisch weekend van te maken met veel volleybal- en feestplezier. We hopen jullie daar allemaal te zien, dus zet de datum in je agenda!

Informatie over de inschrijvingen volgt nog. Wil je op de hoogte blijven van alle aankondigingen en ander leuk nieuws, volg ons dan op Facebook (DKV toernooi) en Instagram (dkvtoernooi) . Als je vragen hebt, kun je een kijkje nemen op onze website: www.dkvtoernooi.nl Het is ook mogelijk om te mailen. Voor het binnentoernooi is dit naar binnenco@dkvtoernooi.nl, voor het buitentoernooi is dit naar buitenco@dkvtoernooi.nl  en voor algemene vragen kun je mailen naar secretaris@dkvtoernooi.nl  

Hopelijk tot 3, 4 en 5 juni!

 

Met vriendelijke groet,

 

Mandy Verhoef

Secretaris ’21 - ’22

Stichting Donitas-Kroton-Veracles Toernooi