Dinto nieuws

5 berichten gevonden

Deen Jeugd Sponsoractie

22-11-2016 De Jeugd Sponsoractie van Deen supermarkten heeft voor Dinto weer een geweldig bedrag opgeleverd. Wij bedanken iedereen die hier aan heeft meegewerkt en vooral natuurlijk Deen Warmenhuizen.
bekijk hier het eindresultaat van alle deelnemers

Eindstand
1 Nova      …

Deen Jeugdsponsoractie

18-10-2016 Nog 10 dagen om munten te verzamelen bij Deen, laten we er met zijn allen nog even tegenaan gaan. Steun onze club en zorgen voor een goed gevulde koker in supermarkt Deen aan de Rietzangerstraat!!

DEEN JEUGDSPONSORACTIE 2015

31-08-2015 Dinto is ook dit jaar geselecteerd om mee te doen aan de sponsoractie van DEEN, iets waar we natuurlijk heel erg blij mee zijn. We hopen op grote deelname van alle ouders, buren , familie en overige supporters. Steun DINTO en doe de sponsormunt in de DINTO KOKER!!!
Deze staat in het DEEN filiaal…

Laatste week Deen Jeugdsponsoractie!

15-05-2012 Nog een paar dagen en de sponsoractie van supermarkt Deen is ten einde, daarom roepen we iedereen op deze dagen de Dintokoker in de winkel aan de Rietzangerstraat nog flink te vullen. We willen alle jeugdleden, die hebben geholpen op de zaterdagen 28 april en 12 mei heel erg bedanken, mede daardoor…

Deen Jeugd Sponsoractie

18-10-2011 Dinto heeft zich ingeschreven voor de Jeugd Sponsoractie van Deen, uiterlijk eind januari 2012 horen wij of we zijn ingeloot. Elke club e/o vereniging wil hier natuurlijk wel aan mee doen, dus laten we hopen dat we er bij zijn.