Welkom op de website van volleybalvereniging Dinto


 Voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Sinds 25 mei 2018 moeten overheden, bedrijfsleven en verenigingen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Ook voor volleybalvereniging Dinto gelden deze regels. Inmiddels hebben alle ouders/verzorgers van onze leden tot 16 jaar een brief in de bus gekregen met het verzoek aan te geven of zij voor of tegen het gebruik van foto's en naamsvermelding op de website en in het clubblad zijn. Heeft u de brief niet ontvangen neem dan contact op met  www.dintosecretaris@gmail.com 
Wij verzoeken iedereen de brief z.s.m. te retourneren. Zolang dat niet is gebeurd zullen er geen foto's meer op de site worden geplaatst.

De Dinto Privacy Policy is hier te downloaden als PDF-bestand.

 

 

 


Bejo/Dinto Ds1 doet mee aan 1e ronde Nationale Beker

 

 

Doordat Bejo/Dinto  DS 1 afgelopen seizoen de bekerwedstrijd overtuigd met 3-0  heeft gewonnen tegen Kalinko DS1  mogen zij aankomend seizoen meedoen in de 1 ronde Nationale beker.

Dit is op 15 september  in het Friese Balk en onze meiden spelen dan  3 wedstrijden tegen  1e divisie teams .  Dames 1 heeft er veel zin in het worden natuurlijk wel even andere wedstrijden maar prachtig om zo onze voorbereiding op het nieuwe seizoen te startten !

 

Zaterdag 15 september

vc Bolsward DS 1 – Bejo/ Dinto DS1

D.B.S. DS 1 – Bejo/Dinto DS 1

Bejo/Dinto DS 1 – Sudosa Desto DS 1

tijden volgen nog

Aanmelden Dinto nieuwsbrief?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste Dinto nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief door  hier te klikken.

 


Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar van 1 juli t/m 30 juni van het daarop volgende jaar. Opzeggen kan schriftelijk: Schelphoek Zuid 30 1749 BH Warmenhuizen of per e-mail minimaal 4 weken voor het einde van het verenigingsjaar (dus uiterlijk per 1 juni) bij de ledenadministratie

download hier het opzegformulier


Wedstrijdkleding Dinto

Wedstrijdkleding voor de senioren en jeugd kan bij Sport2000 sportshop Bouwes in het Makadocentrum te Schagen worden besteld.

De Dinto webshop van Sportshop Sport2000 Bouwes is op de site te vinden aan de rechterbovenkant van de Homepage. Klik op de link en je komt rechtstreeks op de website. Je kunt hier trainingspak, trainingsshirt, sokken en tas bestellen

Voordat je een wedstrijdshirt bestelt rug/borstnummer opvragen bij Ingrid.

Welk rug en borstnummer? en overige vragen even bellen met Ingrid Poel tel. 06 45262760


Secondhand shop

Kijk ook eens in de secondhand shop, onder de knop "informatie" Heb je iets aan te bieden? Geef het door aan Ingrid.


Zoeken door de gehele Dinto site

Kan je niet vinden wat je zoekt op de site?
Gebruik dan de zoekfunctie van de site. Klik hier.


Speciale actie voor Dinto van Sportshop Bouwes

klik voor vergroting
Let op! dit zijn niet de officlële tenues, maar trainingshirts
www.sportshopbouwes.nl


 

Agenda


Avia score punten sparen voor de club

 

Wat is AVIA Clubsparen?

Speciaal voor (sport)clubs en verenigingen heeft AVIA een nieuwe vorm van sponsoring geïntroduceerd: AVIA Clubsparen. De leden en alle mensen die hun club een warm hart toedragen kunnen GRATIS punten sparen bij AVIA! Deze spaarpunten kunnen door de club worden verzilverd bij AVIA en geheel naar eigen inzicht worden besteed.

Hoe werkt het?

Bij elke tankbeurt op de deelnemende AVIA tankstations sparen uw leden automatisch voor uw club of vereniging. Alle spaarpunten worden bijgeschreven op een speciale Clubspaarkaart waarmee de club de punten kan verzilveren bij AVIA. Het is ook mogelijk dat bestaande AVIA klanten spaarpunten doneren aan uw club. Elke 100 spaarpunten is €2,- waard voor uw club!

De passen zijn verkrijgbaar bij onze penningmeester  dinto.penningmeester@zonnet.nl