Dinto nieuws

7 berichten gevonden

Bejo/Dinto 1 eenvoudig verder in de bekercompetitie

22-02-2008 In de 4e ronde van de Regio-bekercompetitie zijn de dames van Bejo/Dinto 1 eenvoudig een ronde verder gekomen.

Tegenstander Croonenburg 1 te Castricum, ook uitkomend in de Regiodivisie, wist het alleen de 1e set echt lastig te maken. In het vervolg bleek Dinto te machtig.

Met de…

De Nijs/Dinto ronde verder in bekertoernooi

23-12-2006 BEVERWIJK – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben de achtste finale van het bekertoernooi bereikt. De bekerhouder uit Warmenhuizen was sterker dan promotieklasser Phoenix, maar kon dat krachtsverschil slechts in punten uitdrukken: 1-3.

“ Het was een triest niveau ”, volgens Dinto-coach…

De Nijs/Dinto 1 ronde verder in Nationale Bekercompetitie

25-09-2006 Afgelopen zaterdag 23 september ontving De Nijs/Dinto 1 het 2e divisieteam Touché uit Dreumel voor een confrontatie in het Nationale Bekertoernooi. Na een spannende 1e set waarbij beide teams de set konden pakken trok Dinto aan het langste eind met 30-28 ! 

De verwachting was…

Dinto 3 stoomt verder op naar het kampioenschap

19-03-2006 Na de klinkende overwinning van zaterdag 18 maart j.l. kan het kampioenschap  de volleybalsters van Dinto 3 bijna niet meer ontgaan. Voor zo’n 5 supporters op de tribune werd Smash’68 het slachtoffer van de enthousiaste Dinto vrouwen en werd er met 4-0 gewonnen.

Wegens het ontbreken…

Volleyballers de Nijs/Dinto ronde verder in bekertoernooi

17-02-2006 Door de 3-0 overwinning op VCO gaan de Dinto mannen naar de volgende ronde van het bekertoernooi.

Dinto heren verder zonder Krasimir Filipov

03-04-2002 In de laatste fase van de competitie heeft het eerste heren team van Dinto afscheid genomen van trainer Krasimir Philipov.
De spelersgroep en de trainer konden het niet eens worden over zijn manier van training geven. Hierbij legde de trainer de verantwoordelijkheid van inzet en motivatie bij…

Dinto heren verder zonder Krasimir Filipov

03-04-2002 In de laatste fase van de competitie heeft het eerste herenteam van Dinto vervroegd afscheidt genomen van trainer Krasimir Filipov
De spelersgroep en de trainer konden het niet eens worden over zijn manier van training geven, waarbij de trainer de verantwoordelijkheid van inzet en motivatie bij…