Dinto nieuws

16 berichten gevonden

Dinto dames behalen krappe zege op hekkensluiter Amsterdam

20-01-2014 WARMENHUIZEN – Tegen de hekkensluiter van de derde divisie hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto een krappe 3-2 zege behaald.

“Ik baal vooral van de derde set. We kwamen nauwelijks in ons spel en vooral aanvallend was het dramatisch”, vond centrumspeelster Esther Smit. “Amsterdam heeft…

Fraaie zege voor Dinto vrouwen

07-03-2011 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben door een fraaie 3-2 zege op Apollo uit Borne de vijfde positie in de eerste divisie heroverd. De ploeg van coach Hans Janssen kon met een minimale selectie het ruim opgekomen publiek een boeiend schouwspel voorschotelen.

“Ik zie dat we…

Heren 2 speelt puike wedstrijd tegen Phoenix

07-02-2011 BEVERWIJK – De topper in de promotieklasse tussen koploper Phoenix en runner-up Dinto 2 is door de mannen uit Warmenhuizen glansrijk gewonnen: 1-3.

De ploeg van Cees Bloothooft startte voortvarend in de eerste set, maar liet in de slotfase met de buitenaanval en de service onnodige steken…

Vijfde zege op rij voor volleybalsters Bejo/Dinto

29-11-2010 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto blijven vriend en vijand verbazen. De ploeg van Hans Janssen behaalde via een ruime overwinning op Abcoude de vijfde zege op rij en bleef daardoor op een prachtige tweede plaats staan in de eerste divisie: 3-1.
Na de moeizame zege van vorige week…

Overtuigende zege voor Bejo/Dinto

22-03-2010 AMSTERDAM – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben zich tegen US definitief in veilige haven gespeeld. Gelegenheidscoach Ferry Breeuwer zag zijn team vier sets lang scherp en degelijk opereren: 0-4.

Rick Breeuwer moest het duel vanaf de tribune gadeslaan. “Ik heb dit seizoen drie gele…

Zaanstad 3 houdt Bejo/Dinto niet van zege af: 4-0

19-11-2007 WARMENHUIZEN – Ook het vooraf zeer gevaarlijk geachte Zaanstad 3 kon de volleybalsters van Bejo/Dinto niet van een zege afhouden. De trotse koploper liet de gehele wedstrijd de nummer drie van de ranglijst alle hoeken van het veld zien: 4-0.

Twee indrukwekkende servicebeurten van Simone van…

Zwaarbevochten zege voor dames 2

23-03-2007 WARMENHUIZEN – In één van de beste wedstrijden van het seizoen hebben de volleybalsters van Dinto 2 het sterke Madjoe 3 verslagen: 3-1.

Madjoe was al lange tijd ongeslagen en bleek een zeer taaie opponent. Dinto startte prima. Vooral Nikki Meijer eiste een hoofdrol op in deze fase. De…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-volgende