Dinto nieuws

5 berichten gevonden

Dames en Heren 1 verliezen beide 3e ronde bekercompetitie

17-12-2014 Bejo/Dinto - VV Amsterdam
WARMENHUIZEN – Met een compleet jeugdteam hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto het net niet kunnen redden tegen Amsterdam. De ploeg van coach Geco Verblaauw verloor de kwartfinale van de bekercompetitie met 1-3.

Dinto trad aan met een selectie waarvan de…

Bekerduel De Nijs/ Dinto eindigt abrubt.

24-09-2007 ENKHUIZEN – De nationale volleybalbekercompetitie is dit jaar in een nieuwe opzet van start gegaan. De mannen van De Nijs/Dinto moesten in een driekamp met thuisclub Madjoe en Compaen uit Oostzaan strijden om twee plaatsen in de volgende ronde. De treffen eindigde echter abrupt,omdat de…

Victorie geen partij voor Dinto in bekerduel

13-02-2007 In de vijfde ronde van het bekerduel bleek het krachtsverschil tussen de beide teams voor Victorie te groot, hetgeen resulteerde in een 3-0 overwinning voor de mannen uit Warmenhuizen.

De volleyballers van Dinto waren bij voorbaat al de gedoodverfde winnaars en vanaf het begin werd er…

VC Niedorp terechte winnaar bekerduel

19-01-2007 WINKEL – De heren van VC Niedorp hebben in een spannende bekerderby verrassend promotieklasser Dinto 2 verslagen. Na een bijna twee uur durende strijd pakte de koploper in de eerste klasse verdiend de zege: 3-2.

VC Niedorp was er op gebrand te laten zien volgend jaar in de promotieklasse…

Dinto H2 verslagen in spannend bekerduel

18-02-2004 Na de voorrondes te hebben overleefd, waarbij eerst VVM’63 en daarna VC Niedorp werden verslagen, moesten de mannen van Heren 2 aantreden tegen 3e divisionist Amsterdam 1. Deze ploeg aangevoerd door ex-Dinto topper Erik de Nijs bleek meer tegenstand te bieden dan gewenst. Het was een aangename…