Welkom op de website van volleybalvereniging Dinto

 

 

Onderlinge wedstrijden zaterdag 22-1-2022

 

De organisatie voor de onderlinge wedstrijden op zaterdag 22 januari is al gereed. Bijgaand het wedstrijdschema. Door het spelen van wedstrijden kunnen we weer ritme opdoen voor als de competitie weer van start gaat. Informatie over onderlinge wedstrijden van CMV volgt later deze week.

 

Heel veel speelplezier.

 

Technisch Hart en Jeugdcommissie

 

tijd

veld 1

veld 2

veld 3

veld 4

10.00-12.00

CMV

CMV

CMV

12.00-13.15

MXC3-MC4

MC1-MC2

MB1-MA1

13.30-14.45

MC1-MB2

MB4-MC2

MA1-JA1

15.00-16.15

DS3-DS4

DS5-DS6

MB6-MB7

DS7-JA1

16.30-17.45

DS4-DS5

DS6-DS7

MA2-MB5

recreanten

 

 

CORONAMAATREGELEN

 

Versoepelingen: wel trainen, geen competitie

 

Per 15 januari mag er weer getraind worden in groepsverband, binnen en buiten, door jeugd en senioren. Ook mogen er binnen de club wedstrijden worden gespeeld. De competitie ligt voorlopig nog stil.

Op vrijdagavond 14 januari maakten premier Mark Rutte en minister van VWS Ernst Kuipers bekend dat er per zaterdag 15 januari weer getraind mag worden in groepsverband, zonder eindtijd. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitensport, voor de jeugd en senioren.

Helaas ligt de competitie voorlopig nog stil, maar we hopen dat dit ook op korte termijn weer mogelijk is. Een nieuw weegmoment volgt op dinsdag 25 januari. 

lees meer

 

Aan alle leden, trainers en vrijwilligers van Dinto,

 

We mogen weer! Zoals jullie ongetwijfeld gisteren hebben vernomen mag er weer binnen worden getraind in groepsverband. Ook mogen er onderlinge wedstrijden op de club worden gespeeld.

Maandag 17 januari starten de trainingen weer volgens het bekende trainingsschema. Ook wordt er alweer gekeken naar de organisatie van onderlinge wedstrijden. De planning is om op zaterdag 22 januari voor een groot aantal teams onderlinge wedstrijden te spelen. Nadere informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

De competitie ligt voorlopig nog stil maar we hopen dat er over 2 weken weer competitiewedstrijden gespeeld kunnen worden.

Heel veel plezier allemaal en geniet ervan. We gaan weer lekker volleyballen.

Het Bestuur.


 

 

Nieuwe regels Jeugdcompetitie Nevobo 2021-2022

klik hierAanmelden Dinto nieuwsbrief?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste Dinto nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief door  hier te klikken.


 

Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar van 1 juli t/m 30 juni van het daarop volgende jaar. Opzeggen kan schriftelijk: Schelphoek Zuid 30 1749 BH Warmenhuizen of per e-mail minimaal 4 weken voor het einde van het verenigingsjaar (dus uiterlijk per 1 juni) bij de ledenadministratie

download hier het opzegformulier


Wedstrijdkleding Dinto

Wedstrijdkleding voor de senioren en jeugd kan bij
Sport2000 sportshop Bouwes Gedempte Gracht 34  te Schagen worden besteld.

De Dinto webshop van Sportshop Sport2000 Bouwes is op de site te vinden. Klik op de link en je komt rechtstreeks op de website. Je kunt hier trainingspak, trainingsshirt, sokken en tas bestellen
 


Zoeken door de gehele Dinto site

Kan je niet vinden wat je zoekt op de site?
Gebruik dan de zoekfunctie van de site. Klik hier.


Speciale actie voor Dinto van Sportshop Bouwes
Let op! dit zijn niet de officlële tenues, maar trainingshirts
www.sportshopbouwes.nl  Gedempte Gracht 34 Schagen

 

Dinto scheidsrechters seizoen 2021-2022

Nog niet bekend


Nevobospelregels

klik hier voor het overzicht


Invallersbepalingen

klik hier
 


Agenda


Avia score punten sparen voor de club

Wat is AVIA Clubsparen?   https://avia.nl/clubsparen

Speciaal voor (sport)clubs en verenigingen heeft AVIA een nieuwe vorm van sponsoring geïntroduceerd: AVIA Clubsparen. De leden en alle mensen die hun club een warm hart toedragen kunnen GRATIS punten sparen bij AVIA! Deze spaarpunten kunnen door de club worden verzilverd bij AVIA en geheel naar eigen inzicht worden besteed.

Hoe werkt het?

Bij elke tankbeurt op de deelnemende AVIA tankstations sparen uw leden automatisch voor uw club of vereniging. Alle spaarpunten worden bijgeschreven op een speciale Clubspaarkaart waarmee de club de punten kan verzilveren bij AVIA. Het is ook mogelijk dat bestaande AVIA klanten spaarpunten doneren aan uw club.

Hoe zat het ook alweer? 
Iedere 3 liter = 1 punt en 100 punten = € 2,- voor de club!
Het gespaarde bedrag is vrij te besteden. 

Avia-tankstations in de buurt


De passen zijn verkrijgbaar bij onze penningmeester  dinto.penningmeester@zonnet.nl


 AED bij de Sporthal

De AED hangt aan de muur direct bij de hoofdingang van de sporthal.

We hopen dat de AED niet gebruikt hoeft te worden, maar je weet het nooit en het is belangrijk om te weten in geval van nood.

              Nieuw! Iedere maand het actuele puntensaldo live op de website!

De punten die jullie bij elkaar verdienen door te tanken bij een AVIA tankstation, uiteraard met het gebruik van de AVIA Clubspaarpas.  Avia tankstations in de buurt