Welkom op de website van volleybalvereniging Dinto

 

 

De toppers van het MJT in Doezum

 

Dames 1 kampioen 1e divisie

Op zaterdag 15 april is Bejo/Dinto kampioen geworden, volgend seizoen komen de meiden uit in de Top Divisie, een unieke prestatie binnen de club!
 

sponsorDinto-VV Utrecht 10sponsor 3Dinto-VV Utrecht 25Dinto-VV Utrecht 13Dinto-VV Utrecht 26Dinto-VV Utrecht 23336782947_972074867118512_709139942188453269_nsponsor 2Dinto-VV Utrecht 3Dinto-VV Utrecht 9Dinto-VV Utrecht 43-1 winst voor Dinto  op naar de TopdivisieDinto-VV Utrecht 27Dinto-VV Utrecht 26Dinto-VV Utrecht 12Dinto-VV Utrecht 2Dinto-VV Utrecht 12Dinto-VV Utrecht 10Dinto-VV Utrecht 7

 

 

 

Beachvolleybalclub De Zandbak

 

De beachvelden zijn weer klaar om gebruikt te worden. Op 8 mei beginnen de trainingen. De velden kunnen naast de trainingstijden natuurlijk ook gebruikt worden om lekker te ballen. Meld je daarvoor aan als freebeacher via  bvcdezandbak@hotmail.com. Voor 17,50 euro kan je dan het hele seizoen ballen.

We weten dat er sporters zijn die er een sport van maken om gratis van de velden gebruik te maken. Dit via een opening in het hek of via een andere methode. Doe dit nu niet en meld je gewoon aan.


Hek dicht..? wat nu.

Let op! Wanneer je doordeweeks of in het weekend graag een balletje wilt slaan, maar poort is dicht, kun je de sleutel halen bij:

Huub Tiebie

De Praam 14

Tuitjenhorn

0658860176

Het is verstandig om eerst even te bellen, zodat je niet voor niets heen rijdt.


Met een groep vrijwilligers zorgen we ervoor dat alles er netjes uitziet. Maak hier geen misbruik van!!!

We maken er met zijn allen weer een mooi beachseizoen van!!

Namens alle vrijwilligers

Huub Tiebie

 


 

Aanmelden Dinto nieuwsbrief?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste Dinto nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief door  hier te klikken.


 

Aanmelden/Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar van 1 juli t/m 30 juni van het daarop volgende jaar. Opzeggen kan schriftelijk:Kiebos 28 1749 HB Warmenhuizen of per e-mail minimaal 4 weken voor het einde van het verenigingsjaar (dus uiterlijk per 1 juni) bij de ledenadministratie

download hier het aanmeldformulier

download hier het opzegformulier


Wedstrijdkleding Dinto

Wedstrijdkleding voor de senioren en jeugd kan bij
Sport2000 sportshop Bouwes Gedempte Gracht 34  te Schagen worden besteld.

De Dinto webshop van Sportshop Sport2000 Bouwes is op de site te vinden. Klik op de link en je komt rechtstreeks op de website. Je kunt hier trainingspak, trainingsshirt, sokken en tas bestellen
 


Zoeken door de gehele Dinto site

Kan je niet vinden wat je zoekt op de site?
Gebruik dan de zoekfunctie van de site. Klik hier.


 AED bij de Sporthal

De AED hangt aan de muur direct bij de hoofdingang van de sporthal.

We hopen dat de AED niet gebruikt hoeft te worden, maar je weet het nooit en het is belangrijk om te weten in geval van nood.


 Dinto scheidsrechters seizoen 2023-2024
??
 


Nevobospelregels

klik hier


Invallersbepalingen

klik hier
 


Agenda


Avia score punten sparen voor de club

Wat is AVIA Clubsparen?   https://avia.nl/clubsparen

Speciaal voor (sport)clubs en verenigingen heeft AVIA een nieuwe vorm van sponsoring geïntroduceerd: AVIA Clubsparen. De leden en alle mensen die hun club een warm hart toedragen kunnen GRATIS punten sparen bij AVIA! Deze spaarpunten kunnen door de club worden verzilverd bij AVIA en geheel naar eigen inzicht worden besteed.

Hoe werkt het?

Bij elke tankbeurt op de deelnemende AVIA tankstations sparen uw leden automatisch voor uw club of vereniging. Alle spaarpunten worden bijgeschreven op een speciale Clubspaarkaart waarmee de club de punten kan verzilveren bij AVIA. Het is ook mogelijk dat bestaande AVIA klanten spaarpunten doneren aan uw club.

Hoe zat het ook alweer? 
Iedere 3 liter = 1 punt en 100 punten = € 2,- voor de club!
Het gespaarde bedrag is vrij te besteden. 

Avia-tankstations in de buurt


De passen zijn verkrijgbaar bij 
Anton  e-mail

 of via de link kaart aanvragen


 

              Nieuw! Iedere maand het actuele puntensaldo live op de website!

De punten die jullie bij elkaar verdienen door te tanken bij een AVIA tankstation, uiteraard met het gebruik van de AVIA Clubspaarpas.  Avia tankstations in de buurt