Dinto nieuws

4 berichten gevonden

Goed begin van Dinto mannen na winterstop

15-01-2018 Enkhuizen: De volleyballers van De Nijs/Dinto zijn de tweede seizoenshelft uitstekend begonnen. De reserves van Madjoe konden tegen de Warmenhuizers alleen de eerste set binnenhalen:1-3.
„Een lekker begin zo”, vond Sander van den Berg. „Vorig jaar verloren we daar kansloos met 4-0. We begonnen…

De Nijs-Dinto H1 - Compaen H2

11-04-2016 WARMENHUIZEN - Tegen de onbetwiste kampioen Compaen uit Oostzaan hebben de mannen van De Nijs/Dinto goed partij kunnen geven. De ploeg van trainer/coach Cees Bloothooft verloor krap de eerste twee sets om uiteindelijk nog het vierde deel knap binnen te halen:1-3.

In de eerste set wist Dinto…

De Nijs/Dinto H1 - vv Amsterdam H2

02-11-2015 WARMENHUIZEN - De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben in een uitstekende wedstrijd de volle winst behaald tegen het sterke VV Amsterdam. De ploeg van Cees Bloothooft en John Berkhout was de geroutineerde tegenstander op alle fronten de baas: 4-0.
Bloothooft was uiterst tevreden over het duel.…

Dinto mannen weten VIP van het lijf te houden

16-12-2013 WARMENHUIZEN – Met een 3-1 overwinning op VIP heeft De Nijs/Dinto goede zaken gedaan voor lijfsbehoud in de derde divisie. De ploeg van coach Ruben Verheul was hard toe aan een zege en kon met een gehavende selectie de Purmerendse concurrent van het lijf houden.

Het zag er in de eerste set…