Dinto nieuws

8 berichten gevonden

Goud & Black (- Out )

27-01-2020
Door het verliezen van een weddenschap is dit feest ontstaan. Zullen de meiden dit jaar wel voor het kampioenschap gaan?
Het thema zegt het misschien al, maar wij gaan natuurlijk weer voor GOUD dit jaar! ??
En wat is een betere…

Meiden C1 in voorbereiding van/voor het glitter en glamourfeest.

18-03-2012 De meiden van C1 hebben enorm veel zin in het Glamour en Glitterfeest, dit wordt gehouden op vrijdag 30 maart in het Dorpshuis voor alle CMV en C jeugd. Op de foto’s zijn de meiden te zien bij de voorbereiding van hun act voor deze avond!

Dinto Feest

16-04-2009 Het jaarlijkse Dintofeest wordt gehouden op 18 april, na de laatste thuiswedstrijden van Dames en heren 1. De organisatie is in handen van heren 3. Het thema is deze keer ”APRES SKI” 
 
Aanvang 21.00 uur
eigen bijdrage  € 22,- inclusief hapjes en drankjes.

18 april Dinto feest 2009

07-03-2009 Nog maar een paar weken en dan zit de volleybalcompetitie er alweer op. En traditie getrouw zullen we de competitie natuurlijk afsluiten met een spetterend Dinto feest.
 
Het Dinto feest wordt ieder jaar gehouden na de laatste thuiswedstrijd van heren en dames 1 in Sporthal de…

Dinto feest weer héél gezellig

22-04-2008 Het ”Dinto im Rosso” feest als afsluiting van het volleybal seizoen is een succes geworden. De organisatie was dit jaar in handen van dames 2 en zij zorgden ervoor dat kantine de Doorbraak in een prachtige rode feestzaal werd omgetoverd. Ook de aanwezigen zorgden er met hun rode outfit o.a. voor dat…

VANAVOND DINTO FEEST ”PINK PARTY”

24-03-2007 Vanavond zal weer het jaarlijkse Dinto feest plaatsvinden, deze keer onder de naam ”Pink Party”
Na de wedstrijden tegen VC Omniworld (mannen) en Arvevo (dames) zal om 20.30 uur het feest losbarsten.
Iedereen wordt in een roze outfit verwacht. Voor een bijdrage in de onkosten wordt €…

Dinto Thema Feest

05-03-2006 Als afsluiting van het volleybalseizoen wordt er na afloop van de laatste thuiswedstrijden van dames en heren 1 op 1 april a.s. weer een themafeest georganiseerd. Verzorgden de vrouwen vorig jaar een Xclusive Tropical Party, deze keer zullen de Dintomannen e.e.a. op poten zetten. Het thema is…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-volgende