Dinto nieuws

7 berichten gevonden

Dames 2 sluit seizoen af met klinkende overwinning

21-04-2008 BOVENKARSPEL – Met een klinkende 0-4 overwinning hebben de volleybalsters van Dinto 2 het seizoen afgesloten. Het jeugdige Simokos maakte meer onnodige fouten en de servicedruk van de Warmenhuizense vrouwen was vele malen groter dan de thuisploeg.

Alle sets gingen de teams lang gelijk op.…

Klinkende overwinning voor heren 2

13-03-2008 WARMENHUIZEN – De derby tussen de volleyballers van Dinto 2 en VC Niedorp is in een klinkende overwinning voor de thuisploeg geëindigd: 3-1.

Dinto startte met veel overtuiging. De passing was prima en daardoor konden Sjors Dekker en Jesse Meijer in het centrum excelleren. De…

Klinkende overwinning voor Dinto 2

02-02-2008 WARMENHUIZEN – Met een klinkende overwinning op het Amsterdamse Vono hebben de volleybalsters van Dinto 2 weer de koppositie in de promotieklasse in bezit genomen. De ploeg van coach Rick Breeuwer bleek op alle fronten een maatje te groot voor de bezoeksters: 4-0.

In Amsterdam had Vono nog…

Klinkende overwinning voor dames 2

14-12-2007 WARMENHUIZEN – Met een klinkende 4-0 overwinning op Voluit uit Uitgeest hebben de volleybalsters van Dinto 2 zich goed hersteld van de gevoelige tik tegen Tevoko.

Voluit werkte goed mee aan het Warmenhuizer herstel. De ploeg maakte veel passfouten en kon ook aanvallend weinig potten breken.…

Dames 2 sluit seizoen af met klinkende overwinning

21-04-2007 UITGEEST – De volleybalsters van Dinto 2 hebben het seizoen met een klinkende overwinning afgesloten. Tegen het lastige Voluit kwam de ploeg van Fons Goudsblom geen moment in problemen en haalde vijf punten binnen: 0-4 . Door dit resultaat eindigt Dinto fraai op de tweede plaats in de…

Klinkende overwinning voor dames 2 Dinto

03-12-2004 De volleybalsters van Dinto 2 hebben zich uitstekend gerevancheerd voor de verrassende nederlaag tegen Voluit. Tegen het altijd lastige Volendam 1 werd een klinkende 4-0 overwinning behaald.

Na het vertrek van enkele routiniers heeft het team van Volendam duidelijk aan kracht ingeboet. Toch…

Klinkende overwinning meisjes B1 Dinto

12-10-2003 Als tegenstander stond het team van Keistad op het programma, vorig seizoen een van de sterkste teams in de regiocompetitie, nu bleken de meeste hiervan te zijn doorgestroomd naar de A jeugd zodat een compleet nieuw team uit Amersfoort was gekomen.
Kansen dus voor de Dinto girls ! Deze werden…