Dinto nieuws

10 berichten gevonden

Meisjes C1 nog steeds ongeslagen in de topklasse!

04-02-2012 Tegen VC Allvo in Almere hebben onze meiden C1 een prima prestatie neergezet. Zeer geconcentreerd werd de sterke tegenstander vier sets onder druk gezet. In de topklasse zijn de beste zes teams van de Regio West vertegenwoordigd. Na Zaanstad,De Boemel en Forza Hoogland was nu de laatste zware…

Volleyballers Dinto/De Boemel nog steeds ongeslagen

19-10-2009 AMSTERDAM – De volleyballers van Dinto/De Boemel zijn nog steeds ongeslagen in de regiodivisie. De Harenkarspelse combinatie pakten tegen koploper US de volle winst:0-4.

De Boemel, voor één maal gecoached door Arne Siewertsen, had volgens middenblokkeerder George Nieuwland gerekend op…

Bejo/Dinto zet ongeslagen status voort

29-10-2007 WARMENHUIZEN – Nog altijd zijn de volleybalsters van Bejo/Dinto ongeslagen. Het Oostzaanse Compaen kwam twee sets duidelijk tekort tegen de formatie van Rick Breeuwer. Pas in de derde set was er meer evenwicht. Aan het eind kregen de bezoeksters loon naar werken en sleepten een puntje…

Heren 2 blijft ongeslagen aan kop

27-10-2007 WARMENHUIZEN – Nog altijd zijn de volleyballers van Dinto 2 ongeslagen in de promotieklasse. De formatie van Nikolajev Ligthart bleef moeiteloos overeind tegen het laaggeklasseerde Zaanstad 2: 4-0.

Het treffen met de Zaankanters was weinig enerverend. Zonder groots te spelen pakte Dinto in…

Dames 2 verliest ongeslagen status

27-11-2006 HAARLEM – De volleybalsters van Dinto 2 hebben de ongeslagen status in de promotieklasse verloren. Spaarnestad 2 werd door de ploeg van Rick Breeuwer hevig bestreden, maar had uiteindelijk de langste adem: 3-2.

“ Het was absoluut geen hoogstaand volleybal ”, volgens de coach van Dinto. “…

Dinto mannen nog steeds ongeslagen

06-11-2006 Nog immer zijn de volleyballers van De Nijs/Dinto  ongeslagen in de regiodivisie. In een stroeve wedstrijd konden de mannen van Eric den Boef ternauwernood AMVJ van de winst afhouden: 2-3.

Het was van Dinto een typische vrijdagavondwedstrijd volgens den Boef. “ We hebben geen moment…

Dames 2 na wedstrijd tegen Simokos nog steeds ongeslagen

15-10-2005 Bron: Schager Courant
WARMENHUIZEN –  Tegen Simokos 2 hebben de volleybalsters van Dinto 2 de ongeslagen status behouden. In een enerverend duel kon de thuisploeg een 0-1 achterstand knap ombuigen: 3-1.
De tegenstander uit Bovenkarspel heeft elk seizoen weer een ander gezicht. Simokos…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-volgende