Dinto nieuws

9 berichten gevonden

Bejo/Dinto weet ook promovendus Nivo van zich af te houden

03-12-2007 HOORN – Het is inmiddels glashelder dat de volleybalsters van Bejo/Dinto zich flinke kampioenskansen in de regiodivisie mogen toedichten. Ook promovendus Nivo, dat in eigen huis lastig te bestrijden is, kon de al acht duels ongeslagen ploeg van Rick Breeuwer slechts één setje afsnoepen.

In…

Ook Bas Broersen neemt afscheid

17-09-2007 Na jarenlang trouw lid van de sponsorcommissie en ook nog een jaar spelend lid neemt Bas Broersen afscheid van Dinto en de sponsorcommissie.

Vele bingo’s, ballen- en plantenacties waren niet hetzelfde geweest zonder Bas. En in het speciaal mogen we die ene Fancy Fair niet…

Ook Boemelteams promoveren

12-05-2007 Bij de Boemel zijn 3 herenteams gepromoveerd, wist heren 3 door hun kampioenschap rechtstreeks te promoveren naar de 2e klasse, moesten de andere twee er vandaag nog voor spelen.
Heren 2 komt volgend seizoen uit in de 1e klasse en heren 1 gaat naar de promotieklasse. Een felicitatie waard.

Dinto vrouwen ook volgend seizoen in de 2e divisie

28-04-2005 De volleybalsters van Bejo/Dinto komen volgend seizoen weer uit in de tweede divisie. Na een wat aarzelende start bleek de formatie van Leo Snepvangers veel krachtiger in de aanval en werd Martinus 3 gedecideerd aan de kant geschoven: 3-0.
Dinto stond na de eerste competitiehelft stijf onderaan…

Ook Dinto heren 5 speelt PD wedstrijd

22-04-2005 Heren 5 heeft het goed gedaan in de competitie, zij zijn als 2e geëindigd in de vierde klasse, dit geeft recht op het spelen van een promotie/degradatie wedstrijd tegen Madjoe 9 en daarmee promotie naar de derde klasse af te dwingen.
Het Madjoe team is in deze klasse een na laatste geworden,…

Ook recreanten team Kampioen !

06-04-2004 Op 23 maart werden in Bergen de laatste wedstrijden van de recreanten competitie gespeeld. in de B poule is het team van Aad Meijer kampioen geworden. Een uitgebreid verslag van de spannende finale staat te lezen op recreanten pagina.

Dinto 3 wint ook laatste wedstrijd

17-04-2003


In de slotwedstrijd van de competitie hebben de volleybalvrouwen van Dinto 3 met een 1-3 overwinning op ASV’55 goed gepresteerd. Met deze zege bevestigde het team de prima vorm. De ploeg van Fons Goudsblom is uiteindelijk op de tweede plaats geëindigd.

In de eerste set had…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-volgende