Dinto nieuws

13 berichten gevonden

Dames 1 promoveert toch naar 2e divisie

01-04-2020 De volleybalsters van Bejo/Dinto spelen komend seizoen in de tweede divisie. Dinto bezet de eerste plaats in de derde divisie en dat geeft recht op een plaats in de tweede divisie, jammer genoeg kan het team het seizoen niet afsluiten met het kampioenschap aangezien de hele competitie is…

Dinto 2 wint spannende zusterstrijd in promotieklasse

22-09-2017 Na dik twee uur spelen hebben de volleybalsters van Dinto 2 in de seizoensopening het derde met 3-1 verslagen. De ploeg van coach Hans Nijhuis moest diep gaan om de equipe van coach Bob Versteegh op de knieën te dwingen.
Al na de eerste punten was het duidelijk dat de ploegen elkaar weinig…

Heren 2 sluit seizoen af met klinkende overwinning

22-04-2017 WARMENHUIZEN – Met een klinkende overwinning op de uiteindelijke kampioen hebben de volleyballers van Dinto 2 het seizoen passend afgesloten. De ploeg van coach Nikolajev Ligthart won met 3-1 van het Amstelveense SVU.
Door dit resultaat eindigden beiden ploegen met evenveel punten in de…

Voorbeschouwing Promotieklasse

16-09-2016 WARMENHUIZEN – Volgende week begint de competitie voor de volleybal promotieklasseteams. In deze regio zijn drie ploegen vertegenwoordig en allen afkomstig van Dinto uit Warmenhuizen.

Het team van De Nijs/Dinto heeft een flinke gedaanteverwisseling ondergaan. Enkele geroutineerde krachten…

Heren 2 wint met 4-0 van Simokos

14-12-2013 WARMENHUIZEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben zich door een 4-0 overwinning op Simokos gevoegd bij de top drie van de promotieklasse. De ploeg van coach Cees Bloothooft liet in een eenzijdig duel geen spaan heen van de Bovenkarspelse hoofdmacht.

“Na een stroeve start waren we…

Voorbeschouwing Promotieklasse

25-09-2008 SCHAGEN – Woensdag gaat de regionale volleybalcompetitie weer van start. Dit seizoen zijn drie ploegen actief in de hoogste klasse. Net als het afgelopen seizoen komen de mannen van VC Niedorp en Dinto uit in de promotieklasse. Bij de vrouwen zijn dat alleen de reserves van Dinto.

VC…

Het blijft spannend in de promotieklasse dames

09-02-2008 WARMENHUIZEN – Het is ongemeend spannend in de volleybalpromotieklasse bij de dames. Vier teams strijden voor de titel. Dinto 2 is één van deze ploegen. Tegen het geroutineerde Madjoe 3 speelden de Warmenhuizer reserves een fantastische wedstrijd en haalden de volle buit binnen:…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-volgende