Dinto nieuws

39 berichten gevonden

Zwaarbevochten overwinning voor Dames 1

19-01-2015 WARMENHUIZEN - De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben voor de tweede maal dit seizoen de smaak van een overwinning mogen proeven. De ploeg van coach Geco Verblaauw haalde tegen het Enkhuizer Madjoe een zwaar bevochten 3-2 overwinning uit het vuur.

Verblaauw kon met Esther Smit en Ysabel…

Winst voor H2 na bizarre wedstrijd

10-11-2014 ENKHUIZEN - In een wonderbaarlijke wedstrijd hebben de volleyballers van Dinto 2 de koppositie weer ingenomen in de promotieklasse. De ploeg won van concurrent Madjoe met 1-3.
”Het was een wedstrijd met een bizar spelverloop”, vond stopperloper Sander van den Berg.”We speelden prima en met een…

Dintomannen gedegradeerd uit derde divisie

31-03-2014 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto zijn ondanks een kleine nederlaag tegen het hoog geklasseerde Madjoe gedegradeerd uit de derde divisie:2-3.

Dinto had de volle winst nodig om het vege lijf te kunnen redden, maar dat bleek volgens stopperloper Erik Mulder te veel van het…

Prima prestatie Dintovrouwen tegen Madjoe

31-03-2014 WARMENHUIZEN – Tegen een sterk Madjoe hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto een prima prestatie neergezet. De ploeg van Geco Verblaauw kwam tweemaal terug van een achterstand en moest uiteindelijk nipt met 2-3 capituleren.

“Ik had vooraf niet verwacht dat we twee punten uit het vuur…

Heren 2 zet Madjoe eenvoudig aan de kant

29-03-2014 WARMENHUIZEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben op eenvoudige wijze de strijd om de derde positie in de promotieklasse gewonnen. Concurrent Madjoe werd afgetekend met 4-0 verslagen.

“Het was appeltje eitje”, volgens een verbaasde Emiel Tesselaar. De middenspeler had totaal geen moeite…

Heren 2 slachtoffer arbitrage

09-12-2013 ENKHUIZEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben de strijd om de derde plaats in de promotieklasse met de reserves van Madjoe met 3-1 verloren.

Centrumspeler George Nieuwland sprak van een gestolen wedstrijd. “We waren de betere ploeg, maar lieten ons door de scheidsrechter van de wijs…

Spannende wedstrijd in Enkhuizen voor dames 1

09-12-2013 ENKHUIZEN – In een hele spannende wedstrijd hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto het lastige Madjoe op de knieën weten te krijgen:2-3.

Door de afwezigheid van spelverdeelster Ysabel Maréchal kwam Dinto aan de start met de jeugdspeler Amber Jongejan aan het roer. Dit pakte uitstekend uit…

bericht 8 t/m 14
vorige-1-2-3-4-5-volgende