Dinto nieuws

33 berichten gevonden

Dinto mannen nog steeds ongeslagen

06-11-2006 Nog immer zijn de volleyballers van De Nijs/Dinto  ongeslagen in de regiodivisie. In een stroeve wedstrijd konden de mannen van Eric den Boef ternauwernood AMVJ van de winst afhouden: 2-3.

Het was van Dinto een typische vrijdagavondwedstrijd volgens den Boef. “ We hebben geen moment…

Dinto mannen verkopen huid duur in bekertoernooi

23-10-2006 WARMENHUIZEN – In de derde ronde van de nationale bekercompetitie hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto hun huid duur verkocht. Holland/Parket-SSS 1 uit Barneveld, dat momenteel zonder setverlies bovenaan staat in de eerste divisie, kon na een lange strijd met moeite de ploeg van Eric den Boef…

Mannen heren 3 gepromoveerd!

19-05-2006 In het verre De Kwakel hebben onze “nestors” van de vereniging een prima prestatie neergezet. Na een slopende competitie waarin ternauwernood het kampioenschap werd verspeeld kon het team middels promotiewedstrijden alsnog de gang naar de eerste klasse maken.
Na een tweede plek in Zwaag waren…

Dinto mannen naar halve finale bekertoernooi

11-03-2006 Bron: Schager Courant
WORMER – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben op overtuigende wijze de halve finales van de beker bereikt. VCC ’92, dat de reserves van Dinto nog had uitgeschakeld, had ditmaal in eigen huis niets in te brengen tegen de Warmenhuizer hoofdmacht: 0-3.

Bij Dinto…

Bekerduels Dinto mannen 1 en 2

19-02-2006 WARMENHUIZEN – In het bekertreffen met promotieklasser VCO hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto haarfijn het klassenverschil uitgedrukt. De regiodivisionist was binnen drie kwartier klaar met de Oudorpse opponent: 3-0.
De reserves van Dinto kwamen in hun bekerduel tegen VCC’92 in Wormer…

Erik den Boef nieuwe trainer voor Dinto mannen

24-01-2006 bron: Schager Courant
WARMENHUIZEN – De mannenvolleyballers van De Nijs/Dinto zullen volgend seizoen getraind worden door Erik den Boef. De Schagerbrugger zal dan het roer overnemen van Cees Bloothooft.

Het is de derde keer dat den Boef een divisieploeg onder zijn hoede zal hebben. In…

Wisselend resultaat voor mannen en vrouwen Dinto

21-11-2005 Bron: Schager Courant
WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn tegen hun eerste forse nederlaag opgelopen. HSC uit het Gelderse Hierden kreeg na een nipt gewonnen eerste set vleugels en dompelde de ploeg van Johan Veltman in rouw: 4-0. De mannen van De Nijs/Dinto speelden een…

bericht 8 t/m 14
vorige-1-2-3-4-5-volgende