Dinto nieuws

15 berichten gevonden

Onverwachte nederlaag voor mannen De Nijs/Dinto

12-10-2009 SOEST – De volleyballers van De Nijs/Dinto zijn tegen een onverwachte nederlaag opgelopen. Opponent Sovoco had nog geen duel gewonnen, maar ontpopte zich als een onneembare veste voor de ploeg van Geco Verblaauw: 3-1.
 
“ We speelden aanvankelijk zonder bezieling. Het begon al rommelig…

Prima resultaten Dinto teams op eigen toernooi

14-09-2009 WARMENHUIZEN – Het Fons Goudsblomtoernooi is voor de ploegen van Dinto prima verlopen. De mannen van De Nijs/Dinto pakten de eerste plaats en de vrouwen van Bejo/Dinto hielden goed stand tegen de veel hoger ingeschaalde opponenten.
 
De ploeg van Rick Breeuwer kwam er tegen de…

Sterk bezet Fons Goudsblom Dinto Toernooi.

04-09-2009 Zaterdag 12 september staat het jaarlijkse Fons Goudsblom Dinto toernooi op het programma bij volleybal vereniging Dinto uit Warmenhuizen. Op het toernooi zullen zowel heren als dames 1 hun opwachting maken.

Vooral dames 1, die dit jaar zal uitkomen in de 1e divisie, kan rekenen op veel…

Kampioen Sovoco vele maten te groot voor Bejo/Dinto

23-04-2007 SOEST – Het was een volleybalwedstrijd om des keizers baard. Bejo/Dinto is inmiddels gedegradeerd en Stam Sovoco is al weken kampioen van de tweede divisie. Toch wilden beide teams er wat van maken en dat resulteerde in een aardig duel. De thuisploeg bleek naar verwachting wel vele maten te groot:…

Regiobeker voor dames Sovoco 3 en heren Dinto 1

15-05-2006 bron:Infobulletin Nevobo
In Almaar begon de Victorie’, in ieder geval voor de vrouwen van Sovoco 3 (Soest) en de heren van Dinto 1 (Warmenhuizen).
Zaterdag zegde bij de vrouwen Madjoe D2 af voor de finale, wegens competitie-verplichtingen van D1 en D3 en zo kwam Sovoco aan de beker, zonder…

Sovoco – Bejo/Dinto 3-1

19-12-2005 Bron: Schager Courant
SOEST – De laatste wedstrijd voor de winterstop hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto met een 3-1 nederlaag afgesloten. Het spel was aanzienlijk beter dan vorige week, maar nog niet voldoende om het flink opkomende Stam/Sovoco 2 onder de duim te houden.

Coach…

Bejo/Dinto komt net tekort tegen Sovoco

01-03-2005 De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben ondanks een uitstekende teamprestatie de zegereeks geen vervolg gegeven. Tegen het sterke Stam/Sovoco uit Soest, welke nog meedingt naar het kampioenschap, kwam de tweededivisionist net tekort , maar pakte wel een belangrijk punt: 1-3.

Coach Leo…

bericht 8 t/m 14
vorige-1-2-3-volgende