Dinto nieuws

7 berichten gevonden

Twee belangrijke punten voor de dames van Bejo/Dinto

03-10-2016 ABCOUDE - De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben door een 3-2 nederlaag tegen Abcoude twee belangrijke punten aan het totaal toegevoegd.

Volgens de coach Ingrid Poel had er nog meer ingezeten. ”We hebben heel goed gespeeld. We kwamen op een 1-2 voorsprong maar konden het matchpoint helaas…

Verrassende overwinning voor dames 1

13-04-2015 ABCOUDE - Door een verrassende overwinning hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de laatste strohalm gegrepen voor lijfsbehoud in de derde divisie. De ploeg van coach Geco Verblaauw versloeg Abcoude met 2-3.
Door de drie punten zal het van de laatste thuiswedstrijd tegen Amsterdam afhangen of…

Slechts 1 punt voor Dinto dames tegen Abcoude

15-12-2014 WARMENHUIZEN - Het is de volleybalsters van Bejo/Dinto niet gelukt om Abcoude op de knieën te dwingen. De ploeg van coach Geco Verblaauw gaf de geroutineerde tegenstander goed partij, maar kon alleen de tweede set verzilveren:3-1.

”We hebben wel goed gespeeld, maar Abcoude toonde meer…

Eindelijk winst voor dames 2

12-02-2011 WARMENHUIZEN – Eindelijk was er weer eens winst voor de volleybalsters van Dinto 2. De ploeg van interim-coach Charles Bos pakte met prima spel de laatste strohalm voor lijfsbehoud in de regiodivisie. Het hoog geklasseerde Abcoude wist alleen de laatste set te bemachtigen: 3-1.

“Wat voelt…

Dinto 2 laat winstkansen liggen

01-11-2010 ABCOUDE – Tegen titelkandidaat Abcoude hebben de volleybalsters van Dinto 2 een 4-0 nederlaag geleden. De ploeg van Pieter Hek had in twee sets grote winstkansen, maar liet deze door slordigheden onbenut.

“We hebben keihard gewerkt en dan is het toch wel teleurstellend dat je na afloop met…

Bejo/Dinto zorgt voor daverende verrassing in Abcoude

02-02-2009 WARMENHUIZEN – Het was een uitmuntend weekeinde voor de volleybalhoofdmachten van Dinto. De vrouwen van Bejo/Dinto wisten de aansluiting met de koploper Callas Group/ Abcoude te herstellen door het onderlinge treffen sensationeel met 1-3 te winnen. Ook de mannen van de Nijs/Dinto waren in de derby…

Heren en Dames 1 zijn bekernederlaag snel vergeten.

27-10-2008 WARMENHUIZEN – De bekernederlagen van vorige week zijn door de hoofdmachten van Dinto met fraaie overwinningen naar de achtergrond gedrukt. De volleybalsters van Bejo/Dinto boekten in een enerverend duel een fraaie 3-2 zege op Abcoude. De confrontatie van de mannen van De Nijs/Dinto met het…